نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجوی کلمه فارسی با استفاده از select..from..where..like

  1. #1

    Tick جستجوی کلمه فارسی با استفاده از select..from..where..like

    سلام
    من در قسمت جستجو برای کلمات فارسی در رکورد های بانک اطلاعاتی ام با استفاده از دستور '%کلمه فارسی%'select .. from .. where .. like به مشکل برخوردم و هیچ رکوردی از جدول که دارای کلمه ی مورد نظر است را برنمی گرداند در صورتی که با کاراکتر های انگلیسی مشکلی ندارد.
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط vakil_1365 مشاهده تاپیک
    سلام
    من در قسمت جستجو برای کلمات فارسی در رکورد های بانک اطلاعاتی ام با استفاده از دستور '%کلمه فارسی%'select .. from .. where .. like به مشکل برخوردم و هیچ رکوردی از جدول که دارای کلمه ی مورد نظر است را برنمی گرداند در صورتی که با کاراکتر های انگلیسی مشکلی ندارد.
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.

    سلام.
    از حرف N برای گرفتن کاراکترهای Wide Char استفاده کنید:

    % SELECT * FROM table WHERE field LIKE N '%Test'


    البته فرض رو بر این گذاشتم که برای این ستون از یکی از تایپهای unicode استفاده کرده و Collation مناسب رو هم هنگام نصب انتخاب کرده باشید.

  3. #3
    خوب حالا اگه مقدار جستجو با پارامتر باشه چی؟ اینو چیکار کنیم؟


    DELCARE @Key nvarchar
    SET @Key = 'ب'
    SELECT * FROM myTable where [myField] LIKE @Key + '%'

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    144
    نقل قول نوشته شده توسط nokhod مشاهده تاپیک
    خوب حالا اگه مقدار جستجو با پارامتر باشه چی؟ اینو چیکار کنیم؟
    شما باید مقدار پارامتر رو قبل از ارسال آماده کنید و به Function یا SP مربوطه بفرستید. مثلا
    key@ رو برابر '%myString%' قرار بدبد

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •