مشاهده دست آورد نظرسنجی: مباحث این تاپیک ادامه داشته باشد و در صورت ادامه کدام ی

رای دهنده
3. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • پایان فعالیت تاپیک

    0 0%
  • ادامه بحث با پورت موازی

    1 33.33%
  • ادامه بحث با پورت سریال

    2 66.67%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 85 از 85

نام تاپیک: آموزش ارتباط با سخت افزار

  1. #81

    نقل قول: آموزش ارتباط با سخت افزار

    سلام. من یک مشکل در ارتباط با سخت افزار دارم... یک بورد که به صورت real time و فرکانس ثابت 100 هرتز کار می کند. این بورد داده های وروردی را از یک شبیه ساز می گیرد که بر روی یک pc ریخته شده است. اما شبیه ساز به دلیل استفاده از سیستم عامل ویندوز با فرکانس ثابت 100 اجرا نمیشود. در این رابطه یعنی ثابت کردن فرکانس شبیه ساز چه راه حل هایی وجود دارد؟ با تشکر

  2. #82

    نقل قول: آموزش ارتباط با سخت افزار

    چطوری بعد از ریست سیستم از برنامه porttalk استفاده کنم کجا بروم؟

  3. #83

    نقل قول: آموزش ارتباط با سخت افزار

    سلام
    الآن یه هفتس دارم دنبال این مطلب میگردم که تو C++‎ چه طور میشه با پورت سریال ارتباط برقرار کنم . حتی تو فرم اپلیکیشنش هم یه شی serialport داره که میشه تو فرم واردش کرد . چه طور میشه ا این شی کار کرد ؟ چه توابعی داره ؟

  4. #84

    نقل قول: آموزش ارتباط با سخت افزار

    با سلام ممنون از این مطالبی که دراختیار کاربران قرار دادید. اما متاسفانه این مطالب پیش پا افتاده و قدیمی شده

    من می خواستم درباره ارتباط پورت USB با نرم افزار بدانم. برنامه ای که در اختیار دارم نیز borland است .

    می خواهم با استفاده از مبل USB to serial با میکرو ارتباط برقرار کنم.

  5. #85

    نقل قول: آموزش ارتباط با سخت افزار

    با سلام
    میشه یکی توضیح بده که با سی شارپ هم میشه با سخت افزار ارتباط برقرارکرد یا نه؟
    اگه میشه چه جوریه؟
    یه مثال هم بگید!


صفحه 3 از 3 اولاول 123

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •