نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: زبان نوشتن در Textbox (فارسی - انگلیسی)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352

    زبان نوشتن در Textbox (فارسی - انگلیسی)

    با سلام
    زمانی که فرم برنامه ام لود می شود زبان آن فارسی است.
    در فرم فیلدی برای ادرس ایمیل دارم و در رویداد keypress این فیلد کد

    Dim
    Eng AsNew Globalization.CultureInfo("En-Us")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(Eng)

    را قرار دادم. در زمان اجرا هنگام وارد کردن آدرس ایمیل اولین حرف را فارسی می نویسد بعد شروع به انگلیسی نوشتن می کند. و در فیلد های بعدی هم انگلیسی می نویسد.
    من می خوام فقط در فیلد آدرس ایمیل انگلیسی نوشته شود و در فیلد های دیگر فارسی نوشته شود.
    لطفا راهنمایی کنید که چگونه باید این مشکل را حل نمایم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    79
    خوب معلومه باید اینکار رو بکنه چون اولین بار شما اول یک دکمه میزنید اون وقت کد شما اجرا میشه در این حالت دکمه اول فارسی تایپ می شه.

    کدت رو تو خاصیت Gotfocus مربوط به تکست باکس بنویس مشکلت حل میشه

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19
    نقل قول نوشته شده توسط malizadeh مشاهده تاپیک
    خوب معلومه باید اینکار رو بکنه چون اولین بار شما اول یک دکمه میزنید اون وقت کد شما اجرا میشه در این حالت دکمه اول فارسی تایپ می شه.

    کدت رو تو خاصیت Gotfocus مربوط به تکست باکس بنویس مشکلت حل میشه

    من با v2005 کد می نویسم اما این خاصیت یا event رو تو textbox ندیدم. کجا باید این کد رو بنویسم؟

  4. #4
    ببین عزیزم تو خاصیت gotfocus زبان را انگلیسی کن و تو خاصیت lostfocus زبان را فارسی کن.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19
    نقل قول نوشته شده توسط Amir_Sharif مشاهده تاپیک
    ببین عزیزم تو خاصیت gotfocus زبان را انگلیسی کن و تو خاصیت lostfocus زبان را فارسی کن.
    ببخشید من هنوز هم متوجه نشدم این خاصیت مال چیه؟
    میشه کدش رو بنویسی؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    79
    شما در حالت کد نویسی در بالای صفحه دو تا منو باز شونده ( combobox) میبینید از سمت چپی textbox را انتخاب کنید و بعد از سمت راستی Gotfocus را سپس یه قسمت جدید تو حالت کد نویسی باز می شه تو اون قسمت این کد رو قرار بدید
    Dim Eng AsNew Globalization.CultureInfo("En-Us")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(Eng)

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •