نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Procedure در C#‎

  1. #1

    Procedure در C#‎

    سلام

    من در قسمت DataBase Explorer / stored procedure d یک پروسیجر ساختم برای برنامه ام که توی C#‎ است.
    Alter PROCEDURE
    dbo.StoredProcedure1
    (@StrName
    nvarchar(50),
    @StrFname
    nvarchar(50),@intIDCloths int)

    as
    Update TblCloths set Name = @StrName , Family= @Strfname From tblCloths
    Where Idcloths= @intIDCloths

    /*

    (

    @parameter1 int = 5,

    @parameter2 datatype OUTPUT

    )

    */

    /* SET NOCOUNT ON */

    RETURN
    Error می دهد که " اسم پروسیجر " Invalid ObjectName
    نمی دانم باید چی کار کنم؟!


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    من کدت رو اصلاح کردم، ببین مشکلت حل میشه، در غیر این صورت کد کامل به همراه error ای که میده رو اینجا بذار :
    Alter PROCEDURE 
    dbo.StoredProcedure1
    (
    @StrName nvarchar(50),
    @StrFname nvarchar(50),
    @intIDCloths int
    )


    as
    Update TblCloths set Name = @StrName , Family= @Strfname
    Where Idcloths= @intIDCloths

  3. #3
    این کجا با کد من فرق می کنه! " اسم پروسیجر " Error : Invalid objectName
    در برنامه ام هم نوشتم:

    SqlCommand
    SCmdUpdate = newSqlCommand();
    SCmdUpdate.CommandText =
    "Storedprocedure1";
    SCmdUpdate.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    SCmdUpdate.Parameters.AddWithValue(
    "@StrName", TxtName.Text);
    SCmdUpdate.Parameters.AddWithValue(
    "@StrFamily", TxtFamily.Text);
    //SCmdUpdate.Parameters.AddWithValue("@bigintIdcloth s", TxtName.SelectedText);

    SCmdUpdate.Connection = scnn;
    // scmdCloths.Connection = scnn;

    scnn.Open();
    SCmdUpdate.ExecuteReader();

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط ara12345 مشاهده تاپیک
    این کجا با کد من فرق می کنه! " اسم پروسیجر " Error : Invalid objectName
    در برنامه ام هم نوشتم:

    SqlCommand
    SCmdUpdate = newSqlCommand();
    SCmdUpdate.CommandText =
    "Storedprocedure1";
    SCmdUpdate.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    SCmdUpdate.Parameters.AddWithValue(
    "@StrName", TxtName.Text);
    SCmdUpdate.Parameters.AddWithValue(
    "@StrFamily", TxtFamily.Text);
    //SCmdUpdate.Parameters.AddWithValue("@bigintIdcloth s", TxtName.SelectedText);
    SCmdUpdate.Connection = scnn;
    // scmdCloths.Connection = scnn;
    scnn.Open();
    SCmdUpdate.ExecuteReader();
    سلام.
    Syntax دستور Update رو شما اشتباه نوشتید و نیازی به FROM نداره.
    تفاوت این دو کد هم در همین بود.

  5. #5
    سلام

    ولی با لین حال بازهم Error می ده .وقتی می خوام Save کنم Error میده تازه خود برنامه هم Exception داره این پروسیجرو نمی شناسه

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط ara12345 مشاهده تاپیک
    سلام

    ولی با لین حال بازهم Error می ده .وقتی می خوام Save کنم Error میده تازه خود برنامه هم Exception داره این پروسیجرو نمی شناسه

    سلام.
    بطور کلی، مشکل مزبور در یکی از حالتهای زیر رخ می ده:
    • کاربری که توسط اون به SQL Server متصل میشید اجازه اجرای CRUD ها رو روی Object ها نداره.
    • شما توسط Account ای به SQL Server متصل شده اید، که انتظارش رو نداشتید.
    • بدون تعیین Owner Name یه Object دارید به اون Object اشاره میکنید.
    • به بانک دیگه ای متصل شده اید.
    • نام Object رو درست تایپ نمی کنید.
    اما پیشنهاد من، شما Stored Procedure رو Drop کنید (حذف کنید) و مجددا ایجاد کنید. به احتمال بسیار زیاد شما هنگام ایجاد این Stored Procedure اونو در بانک دیگه ای (مثل master و ...) ایجاد کردین و در نتیجه الان در بانک خودتون وجود نداره و ... (چون من هم هر از گاهی این اشتباه رو مرتکب میشم). این مساله رو بررسی کنید، مشکلی بود بفرمایید تا دقیقتر بگم چیکار کنید.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف یک نوع خاص procedure
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 09:47 صبح
  2. 'PROCEDURE'
    نوشته شده توسط houtanal در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 09:19 صبح
  3. ساختار procedure
    نوشته شده توسط مرتضی نویس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 21:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •