نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تاریخ فارسی در rich textbox

  1. #1

    تاریخ فارسی در rich textbox

    سلام
    چطور میشه در rich textbox تاریخ ایرانی(شمسی ) را وارد کرد.
    مثلا 4/11/1386
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز این مسئله بارها داخل سایت پاسخ داده شده کمی جستجو جواب را پیدا می کنید در مورد persaincalendar داخل سایت جستجو کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148
    این کد به شما کمک میکنه :
     System.Globalization.PersianCalendar p = new System.Globalization.PersianCalendar();
    label7.Text = Convert.ToString(p.GetDayOfMonth(DateTime.Now)) + " / " + Convert.ToString(p.GetMonth(DateTime.Now)) + " / " + Convert.ToString(p.GetYear(DateTime.Now));

    این کد تاریخ سیستم رو میگیره و به شمسی داخل لیبل نمایش میده

  4. #4
    دوست عزیز منظور من این نیست
    می خوام کاربر تاریخ رو وارد کنه
    مثلا برای گزارش گیری بین 2 تا تاریخ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148
    خوب شما می توی از س تا کمبو اکس استفاده کنی برای روز ماه سال و بع باهم ترکیبش کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    می خوام کاربر تاریخ رو وارد کنه
    از MaskedTextBox استفاده کنید و خاصیت Mask رو بصورت زیر قرار قرار دهید.

    0000/00/00

  7. #7
    تاریخ رو از چپ به راست می زنه .
    یعنی اول باید سال را وارد کنیم بعد ماه و بعد هم روز
    چطور میشه که درست بشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    چطور میشه که درست بشه؟
    یک MaskedTextBox رو به فرم اضافه کنید و خاصیت Mask اون رو به شکل زیر تغییر دهید:

    0000/00/00

    سپس در رویداد KeyPress از maskedTextBox1، کدهای زیر رو بنویسید:

    private void maskedTextBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    string free = this.maskedTextBox1.Text.Replace(" ", "").Replace("/", "");
    e.Handled = true;
    if (free.Length < 2)
    this.maskedTextBox1.SelectionStart = this.maskedTextBox1.Text.Length;
    else if (free.Length < 4)
    this.maskedTextBox1.SelectionStart = 3 + free.Length;
    else
    this.maskedTextBox1.SelectionStart = free.Length - 4;
    }

    در صورتی که کاربر اعداد رو با صفحه کلید وارد کند، ابتدا روز، بعد ماه و سپس سال وارد خواهد شد. اگر خواستید برای عملیات کپی و Paste هم آماده اش کنید :)

تاپیک های مشابه

  1. Right to Left در Rich Box
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 12:07 عصر
  2. Rich Text Box
    نوشته شده توسط sayancard در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 17:05 عصر
  3. rich textbox
    نوشته شده توسط safikhani در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 آبان 1386, 21:53 عصر
  4. مشکل بزرگ گزارشگیری از Rich Text Box
    نوشته شده توسط ARRN_Magic-Systems در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1384, 12:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •