نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پورت سریال

  1. #1

    Unhappy پورت سریال

    با سلام
    میخوام یک رشته هشت کارکتری رو به پورت سریال بفرستم و بتونم دریافت کنم اما نمیدونم چه جوری لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    رشته هشت کارکتری رو به پورت سریال بفرستم
    از کنترل SerialPort استفاده کنید، مثلا:

    serialPort1.Write("12345678");

    برای دریافت از متد Read استفاده کنید.

    فقط قبلش پورت رو با متد Open باز کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله PC2st : شنبه 27 مرداد 1386 در 20:11 عصر دلیل: اضافه کردن مطلب

  3. #3
    بیشتر راهنمایی می کنید که این کنترل رو ازکجا بیارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    این کنترل در Toolbox هست، جائی که کنترلهائی مثل TextBox و ListBox و ... هم هستند.
    البته در دسته بندی All Windows Forms یا Components میتونید پیداش کنید.

    برای اینکه یک نمونه برنامه ببینید، به لینک زیر یک سر بزنید، در آن کدهای یک برنامه Console Application هست،
    کدهاش رو درون یک پروژه از نوع Console Application کپی و Paste کنید و اجراش کنید.
    http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...04354&SiteID=1

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    اگه بخواهیم کرکترها به صورت unicode ارسال بشن چیکار کنیم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    مطمئن نیستم، اما کد زیر رو امتحان کنید:

    serialPort1.Encoding = new UTF8Encoding();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •