نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از خروجی یه Select تو Select دیگر

  1. #1

    استفاده از خروجی یه Select تو Select دیگر

    سلام

    جدول T1 دو تا فیلد به اسمهای id و name1 داره .
    جدول T2 هم دو تا فیلد به اسمهای id و name2 داره .

    فرض کنید دو تا دستور Select به این شکل داریم :



    strsql1 = "Select name1 From T1 where id =1 ";

    strsql2= "Select name2 From T2 where id =1 ";

    خروجی هر دستور یه اسم است .

    یه جدول دیگه داریم به اسم T که دو تا فیلد n1 و n2 داره و
    می خوایم از خروجی دستورهای قبل استفاده کنیم :

    ُ

    strsql = "Select * From T where n1 ="khorooji strsql1 " AND n2="khorooji strsql2" ";

    دستور بالا رو چطور باید بنویسم ؟؟؟؟

  2. #2

    Select * From(
    Select ... From T1
    union all
    Select ... from T2
    ) as tbl1
    where name=...
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    مرسی .

    دستوری که نوشتید درسته

    من صورت سوال رو یه کم ساده گفتم که حداقل مطمئن شم باید از Union استفاده کنم .

    مهندس جون حقیقتش صورت سوال اینجوریه که دستوراتی که تو متغیر های Strsql1 و Strsql2 ریخته میشه تحت شرایط مختلف فرق میکنه

    توضیح:

    دستور اول رو در نظر بگیرید:

    strsql1 = "Select name1 From T1 where id =1 ";

    یه کنترل به نام ComboBox1 هست که وقتی گزینه اولش انتخاب میشه Select بالا رو میریزه تو متغیر strsql1 .

    حالا اگه گزینه دوم انتخاب بشه اونوقت :

    strsql1 = "Select name1 From T1 where id =2 ";


    و اگر گزینه سوم انتخاب بشه:

    strsql1 = "Select name1 From T1 where id =3 ";


    پس با انتخاب هر کدوم از گزینه های ComboBox1 یه دستور Select خاص داخل متغیر Strsql1 ریخته میشه . که خروجیهاشون هم طبیعتا با هم فرق داره

    دقیقا برای دستور دوم هم همین داستان تکرار میشه . یعنی یه کنترل ComboBox2 هست که با انتخاب گزینه های مختلفش ، دستورات Select متفاوتی داخل متغیر Strsql2 ریخته میشه !!!!!!!!!

    دستوری که نوشتید درسته ولی

    اگه میشه طوری تغییرش بدید که بجای نوشتن مستقیم "Select .... From T1" و "Select ... From T2" ، مقدار متغیر های Strsql1 و Strsql2 بطور کلی قرار بگیره که اگه دستورهایی شبیه دستورات فعلی هم تو Strsql1 و Strsql2 بود ، جواب بده

    با تشکر

  4. #4
    ظاهرا باید برین سراغ Dynamic TSQL


    DECLARE @x VARCHAR(100)
    SET @x='MyTable'
    EXEC ('SELECT * FROM '+@x)

  5. #5
    توضیحاتم رو تو پست 2 کامل کردم

    AminSobati عزیز من هیچی از کد شما نفهمیدم. یه توضیح راجع بش میدید ؟؟

  6. #6

  7. #7
    مرسی . مشکلم رو یه جوری حل کردم D:

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •