نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: امکان ایجاد mail box توسط برنامه نویسی

  1. #1

    امکان ایجاد mail box توسط برنامه نویسی

    با سلام
    چطور میشه با استفاده از برنامه نویسی ( ترجیحا سی شارپ ) این امکان رو برای صاحب سایت فراهم کرد تا بتونه برای یوزرهای خودش "میل باکس" بسازه . ( نمی خواهیم وارد کنترل پنل سایت بشه )
    البته این مطلب رو توی msdn2003 پیدا کردیم ولی پارامتراش نمی دونیم چیه . . .



    <span dir=ltr>HOW TO: Create a Mailbox-Enabled Recipient by Using C#‎ .NET</span>

    <span dir=ltr>using System;
    using CDOEXM;
    using System.DirectoryServices;

    namespace MBTest
    {
    class Class1
    {
    [STAThread]
    static void Main(string[] args)
    {
    //TODO: Change these items to values for your domain or organization.
    string defaultNC = "DC=yourdomain,DC=com";
    string alias = "jsmith";
    string fullName = "Joseph Smith";
    string password = "TestMb123.";
    string domainName = "yourdomain.com";
    string homeMDB = "CN=Mailbox Store (Your Server),CN=Your Storage Group,"
    + "CN=InformationStore,CN=Your Server,CN=Servers,"
    + "CN=Your Administrative Group,CN=Administrative Groups,"
    + "CN=Your Org,CN=Microsoft Exchange,CN=Services,"
    + "CN=Configuration,DC=Yourdomain,DC=Com";

    DirectoryEntry container, user;
    CDOEXM.IMailboxStore mailbox;

    //This creates the new user in the "users" container.
    //Set the sAMAccountName and the password
    container = new DirectoryEntry("LDAP://cn=users," + defaultNC);
    user = container.Children.Add("cn=" + fullName, "user");
    user.Properties["sAMAccountName"].Add(alias);
    user.CommitChanges();
    user.Invoke("SetPassword", new object[]{password});

    //This enables the new user:
    user.Properties["userAccountControl"].Value = 0x200; //ADS_UF_NORMAL_ACCOUNT
    user.CommitChanges();

    //Obtain the IMailboxStore interface, create the mailbox, and commit the changes
    mailbox = (IMailboxStore)user.NativeObject;
    mailbox.CreateMailbox(homeMDB);
    user.CommitChanges();

    return;
    }
    }
    }</span>

    آخرین ویرایش به وسیله M.GhanaatPisheh : سه شنبه 14 شهریور 1385 در 17:33 عصر

  2. #2
    کسی جواب این سوال رو بلد نیست ؟ :cry:

  3. #3
    دوست عزیز ،

    راهکار یکتائی برای این مساله وجود نداره . کد فوق یه مثال است برای وقتی که تو یک دامنه و کنترلگر دامنه سازگار با LDAP داری ( DirectoryServices NameSpace ) و سرویس دهنده ات هم M$ Exchange هست . ایمیل سرورهای مختلف از روشها و API های مختلفی برای ایجاد اکانت کاربری استفاده میکنن . بعد از اطلاع از نام و نسخهء سرویس دهندهء ایمیلی که ازش استفاده میکنی ، به احتمال قریب به یقین با مراجعه به سایت توسعه دهنده اش میتونی راهنمای نحوهء استفاده از API های همون ایمیل سرور و تولید اکانت و ... رو دریافت کنی .

    موفق باشی
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

تاپیک های مشابه

  1. تنظیمات mail
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 16:44 عصر
  2. ارسال e-mail از داخل برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 14:56 عصر
  3. مشکل در فرستادن Mail به یاهو
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 08:12 صبح
  4. ارسال میل با ASP MAIL
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 10:58 صبح
  5. مشکل ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •