نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کد برنامه

  1. #1

    کد برنامه

    چطور میتونم از اطلاعات داخل فرم را در فرم دیگری استفاده کنم
    از public استفاده کردم ولی نشده
    public رو در ماژول استفاده کردم
    در دو فرم هم استفاده کردم
    ولی نشد
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630

    استفاده از ماژول

    دوست من اگر از ماژول و Public برای تعریف متغیرت استفاده کنی فکر نمیکنم مشکلی باشه به هر حالیک فایل رو برات فرستادم ببین اگر بازم مشکلی بود تا اونجا که اطلاع داشته باشم کمکت میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    سلام

    اگه این کارا جواب نداده باید یه public در قسمت جنرال (بالاترین جای کدت) تعریف کنی و موقع فراخوانی اسم فرمی که این متغیر توش هست رو هم بیاری مثلا:
    form1.moteghayer=2

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط RZ_HAFEZ مشاهده تاپیک
    چطور میتونم از اطلاعات داخل فرم را در فرم دیگری استفاده کنم
    از public استفاده کردم ولی نشده
    public رو در ماژول استفاده کردم
    در دو فرم هم استفاده کردم
    ولی نشد
    با تشکر
    سلام

    میگم نکنه شما hossein-jam هستید ؟؟؟؟

    یک ماژول میسازی توش مینویسی

    Public a As String

    2 تا فرم میسازی ! تو لود فرم یک مینویسی :

    Form2.Show

    و تو هر 2 تا فرم یک تکست باکس و یک دکمه قرار میدی !!!!
    فرم 1 متغیر a رو ست میکنه و فرم دو متغیر a رو میاره تو تکست باکسش !!!!!

    برای فرم یک :

    Private Sub Command1_Click()
    a = Text1.Text
    End Sub

    برای فرم دو :
    Private Sub Command1_Click()
    Text1.Text = a
    End Sub

    !!!!!!

  5. #5
    میشه از combo استفاده کرد
    combo نامهای کاربری داخل یک بانک اطلاعاتی
    لیست combo بصورت اتوماتیک (کد برنامه)
    نام افراد را از بانک اطلاعاتی میگیره یعنی اگر یک نفر اضافه بشه به لیست combo هم اضافه میشه

  6. #6
    من از combo استفاده میکنم
    combo نامهای کاربری داخل یک بانک اطلاعاتی
    لیست combo بصورت اتوماتیک (کد برنامه)
    نام افراد را از بانک اطلاعاتی میگیره یعنی اگر یک نفر اضافه بشه به لیست combo هم اضافه میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •