نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال: چطور فیلدهای یک صفحه وب رو پرکنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    سوال: چطور فیلدهای یک صفحه وب رو پرکنم؟

    با سلام

    دوستان عزیز من نیاز به برنامه ای دارم که یک صفحه وب رو که تعداد زیادی گزینه داره رو پر کنم (تعداد تکرار زیاده میخوام با برنامه در وقت صرفه جویی کنم )

    اگه میشه بگید با چه دستوری فیلد ها رو پرکنم ؟

    ممنون و منتظرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام
    اینو جستجو کن
    shellexecute

  3. #3
    نه به ShellExecute ربطی نداره میخواد توی وب اینکار رو بکنه، باید یک idHttpClinet بزاری بعد توی Request.ContetFields مقادیر هر فیلد و Valueش رو بصورت Key=Value بدی . بعد هم پست کنی به URL ی که توی Action اون فرم تعریف شده ، اگر اشتباه نکنم قدیما یکبار هم کدش رو اینجا گذاشتم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750
    من می خواهم با استفاده از دلفی یه صفحه وب رو که شامل فیلد هایی از جنس ادیت و کومبو باکس هست رو پر کنم

    توی صفحه وبم 3تا فیلد کوبوباکس دارم اولی :استان - دومی:شهرستان-سومی:دفتر
    1-regState
    2-regCity
    3-regOffice

    که با انتخاب اولین کومبوباکس دومی تغییر میکنه و لیست شهرستا نهای مربوط به اون استان بهش اضافه میشه و با انتخاب دومی سومی تغییر میکنه(یعنی لیست دفاتر اون شهرستان به کومبو باکس سومی اضافه میشه)

    اگه میشه با یه مثال بیشتر برام توضیح بدین

    ممنون

  5. #5
    ادیت و کومبو باکس و اینا مهم نیست ، هرچی که هست توی اینطوری کانتنت فیلد ها رو پر کن و بفرست (فقط باید دقت کنی اگر آیتمهای کمبوباکس ها ولیو دارند بجای اسم ولیو رو بفرستی)

    Request.ContetntFields.Add('regState=Tehran')
    ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    با Ghabil موافقم ، ببین اکثر فرمهای وب در نهایت به یک Server ارسال خواهند شد ، بهتر است که بصورت دستی موارد رو به وب سرور ارسال کنید ...
    با Indy هم این کار عملی است.

    یا حق ...

  7. #7
    فکر کنم منظور این دوستمون فقط پر کردن مقادیر فیلدها در داخل خود Browser است، مثلا مثل کاری که Password Manager ها در فرم های وب انجام می دهند. استفاده از idHTTPClient باعث میشه که اطلاعات فرم توسط نرم افزار به سرور ارسال شود، نه توسط Browser کاربر.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •