نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند سوال فنی برای " کریستال ریپورت " !!؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    Question چند سوال فنی برای " کریستال ریپورت " !!؟

    سلام آقا :
    من یک کریستال ریپرت به دیتاست ام وصل کردم و آنها را در کریستال ریپرتم نمایش دادم حالا چندتا سوال برای من پیش آمده است که میخواهم آنها را بپرسم و اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد به من بگوید !
    سوالات :
    1 - چگونه در کریستال ریپورت جمع خانه ها را نشان بدهیم ( مانند نشان دادن جمع فاکتور )
    2 - چگونه قابلیت زوم داشته باشیم
    3 - چگونهبا یک کلیک به برنامه Word متصل شویم و اطلاعات کریستال ریپورد را در آنجا به نمایش بگزاریم

    با تشکر از شما دوست عزیز

  2. #2
    1- از summary field استفاده کنین
    2-اگر از crystal report viewer استفاده می کنید زوم هم داره
    3- بسته به این که با چه زبانی برنامه نویسی می کنید کدش یه کم فرق میکنه مثلا تو سی شارپ این جوریه
    ;()ReportDocument rpt = new ReportDocument
    (rpt.ExportToDisk(ExportFormatType.WordForWindows, string file path

  3. #3
    اول سلام و تبریک بابت عضویت شما دوتا دوست عزیز توی سایت :
    همونطور که دوستمون Sinmimmim گفتند اگر از crystal report viewer استفاده کنید امکانات مورد نیاز شما رو برای نمایش یک ریپورت داره ...
    برای جمع خانه ها ، می تونی موقعی که از ویزارد استفاده می کنی طوری ریپورت درست کنی که جمع خونه ها رو هم به شما بده ...
    و شما می تونید اطلاعات crystal report viewer رو با فرمت های Doc , Pdfو ... ذخیره کنید ...

    موفق باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    از جوابهای خوب و سریع شما بسیار مچکرم ! اگر امکان دارد کد ها را در تگ کد بگزارید که فهم آنها و آنالیزم آنها ساده تر باشد ! 2 - چگونه در ویزارد کریستال ریپورت طوری عمل کنیم که جمع خانه ها را در یک ستون خاص نمایش دهد . 3 - چگونه فایلها را به صورت DOc و PDF ذخیره کنیم !

  5. #5
    سلام.من یک مشکلی داشتم برای تبدیل فایل به excel داخل asp.net این کد را می نویسم ولی error می ده.
    (rpt.ExportToDisk(ExportFormatType.Excel, string file path
    این خطا را می ده
    Error in File C:\WINDOWS\TEMP\temp_76a5592b-b004-4703-b3fe-0ac8265be435.rpt: Error detected by export DLL:

تاپیک های مشابه

  1. str_replace , ereg_replace برای "n\" و "r\" و " "
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •