نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فایل تصویری

  1. #1

    فایل تصویری

    با سلام به همه دوستان
    من دو سوال دارم در مورد فایلهای تصویری.
    1)همانطور که می دونید با کد زیر میشه به هر مولفه از هر پیکسل تصویر دسترسی پیدا کرد:

    Bitmap b = new Bitmap(originalBmp);
    b.GetPixel(x, y).R;
    b.GetPixel(x, y).G;
    b.GetPixel(x, y).B;

    حالا سوال من اینه که اگه به جای باز کردن تصویر بصورت یک Bitmap آنرا با کمک FileStram و BinaryReader بصورت بایت بایت بخوانیم این بایت ها چه چیزهایی را نشان می دهند. بعبارت دیگه یک فایل تصویر RGB چطوری ذخیره میشه؟ من فکر می کردم اول یراع پیکسل 0 و 0 میره و مولفه های R , G, B آنرا ذخیره میکنه و به همین ترتیب جلو میره ولی وقتی تست کردم اینطوری نبود.
    2)تصاویر JPG را هم میشه با کمک کد بالا باز کرد و مولفه های آنرا مشاهده کرد. مگه فایل JPG فرمت خاص خودش را نداره؟ پس چرا باز درسی شارپ میشه مولفه های R,G,B آنرا بیرون کشید؟مگه فایل RGB است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز هر فایل تصویری یک مسخصاتی را به عنوان هدر دارد شما می توانید کتاب فارسی ساختار فایلهای گرافیکی را تهیه بکنید در این باره توضیح داده یا در اینترنت بدنبال bitmap file stracture بگردید

  3. #3
    عزیزم تاپیک ها رو جستجو کن من قبلا کدی رو برای این کار در مورد فرمت گذاشتمbmp

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=75800

    اینم لینکش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •