نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تبدیل اعداد به حروف

  1. #1

    تبدیل اعداد به حروف

    سلام

    آیا کامپونتی وجود داره که اعداد رو به حروف برگردونه ؟؟
    البته فارسی !

  2. #2
    فکر کنم کد زیر کارتو راه بندازه یه label بذار رو فرمت و یه textbox تو TextChange کنترل textbox کد زیر رو بذار

    if (tbdigit1.Text.Length != 0)
    {
    NumberFormatInfo nfi = new NumberFormatInfo();
    nfi.NumberDecimalDigits = 0;
    tbdigit1.Text = Int64.Parse(tbdigit1.Text, NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);
    tbdigit1.Select(tbdigit1.Text.Length, 0);
    label1.Text = numToStr(UInt64.Parse(tbdigit1.Text, NumberStyles.AllowThousands), 1);
    }
    else
    label1.Text = "";

    maxlength اون رو هم برابر 23 قرار بده

    اینم تابع numtostr

    private string numToStr(ulong num, int level)
    {
    string[][] numstr = new string[][]
    {
    new string[]{"صفر","یک","دو","سه","چهار","پنج" ,"شش","هفت","هشت","نه"},
    new string[]{"ده","یازده","دوازده","سیزده"," چهارده","پانزده","شانزده","هف ده","هیجده","نوزده",
    "بیست","سی","چهل","پنجاه","شست"," هفتاد","هشتاد","نود"},
    new string[]{"","صد","دویست","سیصد","چهارصد", "پانصد","ششصد","هفتصد","هشتصد", "نهصد"} ,
    new string[]{"هزار"},
    new string[]{"میلیون"},
    new string[]{"میلیارد"},
    new string[]{"تریلیون"},
    new string[]{"تریلیارد"},
    };
    switch (level)
    {
    case 1:
    if (num < 10)
    return numstr[0][Convert.ToInt32(num)];
    else
    {
    if (num % 100 < 20 && num % 100 > 9)
    {
    if (num < 20)
    return numstr[1][Convert.ToInt32(num % 10)];
    else
    return numToStr(num / 100, 3) + " و " + numstr[1][Convert.ToInt32(num % 10)];
    }
    else
    return numToStr(num / 10, 2) + ((num % 10 != 0) ? " و " + numstr[0][Convert.ToInt32(num % 10)] : "");
    }
    case 2:
    if (num < 10)
    return numstr[1][Convert.ToInt32(num % 10 + 8)];
    else
    return numToStr(num / 10, 3) + ((num % 10 >= 2) ? " و " + numstr[1][Convert.ToInt32(num % 10 + 8)] : "");
    case 3:
    if (num < 10)
    return numstr[2][Convert.ToInt32(num % 10)];
    else
    return numToStr(num / 10, 4) + ((num % 10 != 0) ? " و " : "") + numstr[2][Convert.ToInt32(num % 10)];
    case 4:
    if (num < 1000)
    return numToStr(num, 1) + " " + numstr[3][0];
    else
    return numToStr(num / 1000, 5) + ((Convert.ToInt32(num % 1000) != 0) ? " و " + numToStr(num % 1000, 1) + " " + numstr[3][0] : "");
    case 5:
    if (num < 1000)
    return numToStr(num, 1) + " " + numstr[4][0];
    else
    return numToStr(num / 1000, 6) + ((Convert.ToInt32(num % 1000) != 0) ? " و " + numToStr(num % 1000, 1) + " " + numstr[4][0] : "");
    case 6:
    if (num < 1000)
    return numToStr(num, 1) + " " + numstr[5][0];
    else
    return numToStr(num / 1000, 7) + ((Convert.ToInt32(num % 1000) != 0) ? " و " + numToStr(num % 1000, 1) + " " + numstr[5][0] : "");
    case 7:
    if (num < 1000)
    return numToStr(num, 1) + " " + numstr[6][0];
    else
    return numToStr(num / 1000, 8) + ((Convert.ToInt32(num % 1000) != 0) ? " و " + numToStr(num % 1000, 1) + " " + numstr[6][0] : "");
    case 8:
    if (num < 1000)
    return numToStr(num, 1) + " " + numstr[7][0];
    else
    return "";
    default:
    return "";
    }

    }

  3. #3
    جواب نداد !
    زحمت بکش خودت تو فایل بزارش وقتی مطمئن شدی کار میکنه همین جا آپلود کن !

  4. #4
    در ضمن من میخوام تو IE کنه ! گفتم احتمالا سوال مربوط میشه به CSHARP واسه همین تو قسمت asp.net مطرح نکردم !

  5. #5

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط cactuskhan مشاهده تاپیک
    جواب نداد !
    زحمت بکش خودت تو فایل بزارش وقتی مطمئن شدی کار میکنه همین جا آپلود کن !
    کد بالا ، محشره.
    خیلی عالیه ، تعجب کردم از این پست شما ، کاکتوس خان.
    یکمی اگر زحمت می کشیدید ،خطاهایی که بهتون میداد رو چک می کردید قضیه حل بود.

    فضای نام:
    using System.Globalization;
    منظور از tbdigit1 همون textBox1 هست.
    یک label هم باید روی فرم بگذارید.

    خدائیش خیلی باحال بود. ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    این لینک، مربوط به یه کلاسه که یه سری ابزار فارسی از جمله تبدیل حروف به متن رو داره:
    http://www.codeproject.com/cs/miscctrl/FarsiLibrary.asp

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط cactuskhan مشاهده تاپیک
    جواب نداد !
    زحمت بکش خودت تو فایل بزارش وقتی مطمئن شدی کار میکنه همین جا آپلود کن !
    من تا یه چیزی رو خودم امتحان نکرده باشم و جواب نگرفته باشم اینجا نمی گذارم پس مطمئنم که جواب میده اینم همون برنامه که خودم تست کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط choobin84 مشاهده تاپیک
    کد بالا ، محشره.
    خیلی عالیه ، تعجب کردم از این پست شما ، کاکتوس خان.
    یکمی اگر زحمت می کشیدید ،خطاهایی که بهتون میداد رو چک می کردید قضیه حل بود.

    فضای نام:
    using System.Globalization;
    منظور از tbdigit1 همون textBox1 هست.
    یک label هم باید روی فرم بگذارید.

    خدائیش خیلی باحال بود. ممنون
    این namespace که شما معرفی کردی رو میشناسم ! ولی مشکل جای دیگس که قبلا هم گفتم
    من نسخه تحت وب اون رو میخوام نه ویندوز !
    دوستمون زحمت کشیدن فیلش رو هم گذاشتن ولی ویندوزیه !

    textbox تو وب خاصیتی به نام select نداره !!

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط cactuskhan مشاهده تاپیک
    من نسخه تحت وب اون رو میخوام نه ویندوز !
    دوستمون زحمت کشیدن فیلش رو هم گذاشتن ولی ویندوزیه !
    مطرح کردن این سئوال ، جاش یه جای دیگ اس.

    نکنه ما رو گذاشتی سرکار...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    این لینک، مربوط به یه کلاسه که یه سری ابزار فارسی از جمله تبدیل حروف به متن رو داره:
    http://www.codeproject.com/cs/miscctrl/FarsiLibrary.asp
    با اینکه زمانش گذشته، ولی شاید به جواب مطلوب نرسیده باشید، به هرحال من برای رفع ابهام از ارتباط پستم به این تاپیک بگم که پس از دانلود دموی مورد نظر و unzip کردن اون، اون رو اجراش کنید، میبینید که خیلی کارا انجام میده(از دکمه های زیادش معلومه)، بر روی دکمه ی other utils کلیک کنید در پنجره ای که ظاهر میشه عددتون رو بنویسید و دکمه ی تبدیل رو بزنید، میبینید که عدد رو به صورت متن فارسی براتون مینویسه، این دقیقا هدف این تاپیک بود، اینو برای اون دسته از افرادی گفتم که فکر میکردن این پست من به این تاپیک مربوط نمیشه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بچه اشکور شهرستان رودسر
    سن
    47
    پست
    243

    نقل قول: تبدیل اعداد به حروف

    برنامه تبدیل عدد به حروف را از پست 174 لینک زیر دانلود نمایید. موفق باشید

    https://barnamenevis.org/showth...188#post645188

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •