نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک سوال داشتم در مورد GroupBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Smile یک سوال داشتم در مورد GroupBox

    سلام به همه دوستان
    یک سوال داشتم در مورد GroupBox
    می خوام به وسیله کد نویسی جند گروپ باکس بسازم و داخل اون تعدادی textbox و از اینجور چیزا قرار بدم البته با کد نویسی
    و بعد این گروپ باکس رو فراخونی کنم
    به این صورت که تنها با show کردن گروپ باکس, تمام محتویات داخلش نمایش داده بشه و با hide کردنش , تمام محتویاتش مخفی بشه البته
    اگه یه نمونه کوچیک , کدنویسی ازش بگذارید ممنون میشم

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط smt_414 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    یک سوال داشتم در مورد GroupBox
    می خوام به وسیله کد نویسی جند گروپ باکس بسازم و داخل اون تعدادی textbox و از اینجور چیزا قرار بدم البته با کد نویسی
    و بعد این گروپ باکس رو فراخونی کنم
    به این صورت که تنها با show کردن گروپ باکس, تمام محتویات داخلش نمایش داده بشه و با hide کردنش , تمام محتویاتش مخفی بشه البته
    اگه یه نمونه کوچیک , کدنویسی ازش بگذارید ممنون میشم
    برای اینکه بتونید دقیقا بفهمید groupBox چطوری با کد نویسی ساخته می شه و چنذ تا کنترل به اون Add کنید یک بار روی فرم اون رو قرار بدید ، چند تا تکست باکس توش بگذارید و در محیط کد نویسی دنبال تابعی به نام InitialComponent بگردید. نمونه سازی رو فراموش نکنید.

    groupBox1.hide();
    groupBox1.show();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    نظر سنجی

    سلام از لطفتون ممنونم
    اما راستش رو بخواید چیزه زیادی دسگیرم نشد
    اما یه چیز به ذهنم رسید و عملی هم شد
    با استفاده از toolbox تمام groupboxها و محتویاتشون رو ایجاد کردم و فرمم پر از گروپ باکس شد(شاید هم کاره خنده داری باشه)
    بعد همشون رو داخل form_load , hide کردم
    و بر اساس جواب شرط ها یکی از گروپ باکس ها رو در موقعیت ثابتی show کردم و بعد اتمام کارم با اونها اونها رو دوباره hide کردم
    حالا یه سوال دارم انجام اینجور کارها ایراد داره
    منظورم از لحاظ وجدان برنامه نویسیه
    یعنی مهم اینیست که چه جوری می نویسی مهم اینه که کاربر چی می بینه
    حالا می خواستم نظر اساتیده این فن رو هم بدونم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537

    GroupBox gb = new GroupBox();
    gb.Width = 200;
    gb.Height = 300;
    gb.Left = 10;
    gb.Top = 10;
    Button b = new Button();
    b.Left = 10;
    b.Top = 10;
    b.Text = "mybtn";


    this.Controls.Add(gb);
    gb.Controls.Add(b);

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط smt_414 مشاهده تاپیک
    با استفاده از toolbox تمام groupboxها و محتویاتشون رو ایجاد کردم و فرمم پر از گروپ باکس شد(شاید هم کاره خنده داری باشه)
    1-من هم همینو گفتم.
    2- اصلا هم خنده دار نیست.

  6. #6
    عزیزم اینکار درستی نیست که شما n تا group box بسازی بعد انها رو hide
    کنی
    شما نیاز به user کنترلی داری که با گرفتن خصوصیاتی group Box مربوط رو بسازه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    نقل قول نوشته شده توسط rasoul_ras مشاهده تاپیک
    عزیزم اینکار درستی نیست که شما n تا group box بسازی بعد انها رو hide
    کنی
    شما نیاز به user کنترلی داری که با گرفتن خصوصیاتی group Box مربوط رو بسازه
    سلام
    میشه بیشتر توضیح بدید

تاپیک های مشابه

  1. دیده شدن پشت groupbox در فرم در دلفی 7
    نوشته شده توسط ashkan2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1385, 13:22 عصر
  2. گرفتن آبجکت های توی GroupBox در یک حلقه
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1385, 08:16 صبح
  3. یه مشکل با GroupBox
    نوشته شده توسط hamed jalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 06:38 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •