نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال متن به textBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69

    ارسال متن به textBox

    سلام
    یه textBox رو صفحه گذاشتم و خاصیت MultiLine اون رو هم true کردم . حالا میخوام متنی رو که به textBox میفرستم یک سطر رو بشکنه و در سطر بعدی بیفته. در حالت عادی متنی رو که به textbox میفرستم به نوشته های سطر آخر textBox اضافه میشه. ولی من میخوام به صورت زیر باشه :

    در داخل textBox متن زیر وجود داره :

    test1
    test2

    وقتی متنی رو با دستور زیر مینویسم :
    textBox1.text = textBox1.text+textBox2.text;

    میشه :

    test1
    test2 و جملات اضافه شده به این سطر اضافه میشن.

    ولی من میخوام به سطر سوم بره :
    test1
    test2
    جملات اضافه شونده..

    از چه دستوری باید استفاده کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    از کاراکتر نیو لاین استفاده کنید :
    textBox1.text = textBox1.text+textBox2.text + "\n";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: ارسال متن به textBox

    آقا دستت درد نکنه ... اين کاراکتر ها رو ميشه معرفي کني که مثلا به جز نيو لاين ديگه چه کاراکترهايي هست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ارسال متن به textBox

    به این کاراکترها می گن کاراکتر کنترلی
    و کاراکتر کنترلی 'n\' می گه بره به خط بعدی
    اگه توی مسیج باکس یا هرچیزی دیگه می خواهی بری به خط بعدی باید از این نو کاراکتر ها استفاده کنی
    این کاراکتر ها همیشه بین 'و' قرار می گیرند.
    هر وقت همشو یاد گرفتم به تو هم می گم
    فعلا
    در ضمن اگه می خواهی این کاراکتر ها بصورت کاراکتر عادی خوانده شوند باید از @ استفاده کنی مثلا
    System.IO.File.WriteAllText(@"C://01.txt", "For Example:Farshid");

  5. #5

    نقل قول: ارسال متن به textBox

    سلام
    n\ واسه اینه که بری خط بعدی
    r\ مکان نما رو تو برنامه های کنسولی میاره اول خط، بعد از r\ هر چی بنویسی با مقدارای قبلی جایگزین میشه. مثلاً خروجی قطعه کد زیر 67345 میشه
    Console.WriteLine( "12345\r67" );

    t\ کار کلید tab توی متن رو انجام میده (8 کاراکتر خالی میندازه)
    \\ واسه چاپ \ استفاده میشه
    "\ واسه چاپ " استفاده میشه
    کد زیر مثالی واسه دو مورد آخره که خروجیش میشه: "17\1\1390"
    Console.WriteLine( "\"1390\\1\\17\"" );

    این همه کاراکترهای کنترلی بود که تو کتاب دیتل (زبان #C) بهشون اشاره شده. تو ++C یه کاراکتر کنترلی دیگه هم هست. a\ تو ++C صدای بیپ کیس رو در میاره

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •