نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: what is delegate فقط بصورت کاربردی؟

  1. #1

    what is delegate فقط بصورت کاربردی؟

    سلام دوستان خسته نباشید.من به تازگی رو سی شارپ سویچ کردم.
    مطالب زیادی در مورد delegate ها بصورت پراکنده خواندم.میخواستم ببینم کسی میتونه یک تعریف کاربردی از Delegate ها برای من بیان کنه و بگه که کاربردش چیه؟
    اگه توضیحات تخصصی تر هم بدهید ممنون میشوم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    Delegate ها اشیایی هستند که مشخصات یک تابع با پراسیجر رو نگهداری میکنند.

    فرض کنید میخواید یه تابع بنویسید (با نام F1) که به عنوان پارامتر یه تابع دیگه رو (با نام F2) میگیره و اون رو اجرا میکنه ،
    اولین مرحله اینه که مشخص کنید F2 چه مشخصاتی باید داشته باشه (تعداد پارامتر ها ، نوع داده ای اونها و ...) سپس میتونید یک delegate تعریف کنید که بیانگر این مشخصات باشد و پارامتر ورودی تابع F1 رو از جنس این delegate در نظر بگیرید.



    public delegate int MyDelegate (int param1,int param2);

    public int F1 (MyDelegate input_function)
    {
    return input_function(10,10);
    }

    // it must similar to MyDelegate
    public int F2 (int param1, int param2)
    {
    return param1 + param2;
    }

    public void Main()
    {
    //use of F1 :
    F1(new MyDelegate(F2));

    }

تاپیک های مشابه

  1. آموزش Delegate در #C
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 18:03 عصر
  2. آموزش delegate در VB.Net
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 12:50 عصر
  3. فواید یک Delegate در یک برنامه ...
    نوشته شده توسط _hosseini_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 13:41 عصر
  4. کار با DELEGATE
    نوشته شده توسط Vakily در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 15:34 عصر
  5. کسی می تونه در مورد delegate ها توضیح بده؟
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1383, 08:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •