نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: یه سؤال در مورد SQL

  1. #1

    یه سؤال در مورد SQL

    سلام!
    من یه مشکلی رو با SQL در دلفی دارم که اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    مشکل من اینه که نمیدونم چرا وقتی که می خوام اسم فیلد رو به صورت دو اسم مجزا بدم Error میگیره.
    مثلا نمیتونم اسم فیلد رو "نام و نام خانوادگی" بذارم و نمیدونم چرا کامپایلر فقط نام هایی رو که از یک بخش تشکیل شده اند قبول میکنه! :cry:
    شاید از کم تجربه گیم باشه! :(
    به هر حال اگه کمک کنید ممنون میشم.
    :wink:

  2. #2
    :?:
    یعنی می خوای اسم فیلدها اینجوری باشه : name lname,date day? یا چیزه دیگه؟
    بعد بهتره که نام یه فیلد باشه و نام خانوادگی هم یک فیلد دیگه.

    امیــــــــد

  3. #3
    نه نه! من فقط یه مثال زدم.نمیدونم تا حالا بهش برخورد کردید یا نه،ولی برای من پیش اومده و احتیاج پیدا کردم.
    تا حالا نشده که بخواهید اسم فیلدتون رو مثلا "شماره تلفن" بگذارید؟
    یا مثلا "نام خانوادگی"؟
    (در SQL البته)

  4. #4
    خوب وقتی بخوای داده وارد کنی ایراد می گیره.
    چرا وسطشون آندر لاین نمی ذاری؟
    شاید اسم فیلد رو می خوای جایی مثل dbgrid نمایش بدی؟

  5. #5
    اووم...آره خوب می خوام تو DbGrid وارد کنم.ولی خوب دلیل نمیشه که بخواد ایراد بگیره .
    تو DbGrid اسم فیلد رو فاصله دار هم میشه داد.

  6. #6
    خوب واسه این کار می تونی رو DBGRID کلیک راست کنی و columns editor رو انتخاب کن. add all fields رو انتخاب کن . حالا تو صفت تک تک فیلدها title-->caption اون اسمی که می خوای نمایش داده بشه بنویس , فارسی و انگلیسی با آندر لاین و هر چی . امید وارم منظورت همین بوده باشه . اگه هم خودت می دونستی که هیچی دیگه :wink:

    امیــــــــــــــــــد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    با سلام
    عزیز بهتره که هدفت رو هم بگی چون من از اسم های جداگونه استفاده نمیکنم اما به هیچ مشکلی بر نخوردم
    تا حالا نشده که بخواهید اسم فیلدتون رو مثلا "شماره تلفن" بگذارید؟

  8. #8
    سلام،

    اگر اسم فیلد موردنظر حاوی space است نام آن را در بین دو علامت نقل قول قراردهید، مثلا: 'Tel No'. اگرچه بهتر است نام فیلدها را طوری انتخاب کنید که حاوی space نباشند.

    خوب واسه این کار می تونی رو DBGRID کلیک راست کنی و columns editor رو انتخاب کن. add all fields رو انتخاب کن . حالا تو صفت تک تک فیلدها title-->caption اون اسمی که می خوای نمایش داده بشه بنویس , فارسی و انگلیسی با آندر لاین و هر چی
    در این مورد پیشنهاد می کنم فیلدهای ماندگار بسازید و خاصیت DisplayFormat فیلدها را مقداردهی نمایید.

  9. #9
    :P
    با تشکر از همه دوستان که اینقدر به من لطف دارند.
    درسته!اسم فیلدها رو در Column Editor میشه دستی وارد کرد :wink: ولی از اونجا که من خیلی اهل تحقیق هستم (:wink: )می خواستم بدونم آیا این امکان در SQL هم وجود داره که اسم فیلدها رو با فاصله وارد کنیم یا نه که گویا نمیشه :cry:
    راستش تا حالا یه کتاب بدرد بخور ترجمه شده در مورد SQL در بازار ندیدم.
    کتاب های زیادی وجود داره که به این بحث اشاره کرده ولی کتابی که صرفا به SQL پرداخته باشه ندیدم.اگه سراغ دارید منم خبر کنید.مرسی! :wink:

  10. #10
    در Access اینکار امکانپذیره ولی در مورد Sql نمی توانید اینکار را انجام بدهید ولی می توانید
    از شماره_تلفن استفاده کنید یعنی به جای فاصله از Underline
    اگر انگلیسیت خوبه از راهنما Sql استفاده کن ... حداقل گیج نمی شوید و لی اگر خوب نیست Sqlرد 21 روز رو بخر

  11. #11
    از راهنماییتان متشکرم. :wink:

  12. #12
    در MS SQL Server می توانید نام فیلد را بین دو [ ] قرار دهید.
    CREATE TABLE TABLE1 ( [TEL NO] CHAR(7) )
    ...
    SELECT [TEL NO] FROM TABLE1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •