نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نوشتن نرم افزاری برای کنترل کودکان در ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    نوشتن نرم افزاری برای کنترل کودکان در ویندوز

    سلام

    امیدوارم همه خوب باشید!
    راستش من یه داداش کوچیکتر دارم که یه کمی (فقط یه کمی ) میخوام فیلم دیدنش را کنترل کنم
    برای همین میخوام یه برنامه بنویسم که تو OS 98 بتونه هنگامیکه یه CD فیلم پخش میشه
    چند تا تیکه از اون را در جایی ذخیره کنه البته بصورت مخفی ':D'

    کسی در این مورد میتونه به من کمک کنه؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    اگه بشه خیلی با حاله :lol:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195
    WOWWWWWWWWWWWWWW
    please tell me what change my title?

  4. #4
    آقای Aliasghar
    خواهش می کنم تیتر سوال را (که صورت مساله قشنگی هم بود ) بصورتی متناسب که بعدا بتوان از ان استفاده کرد مطرح بفرمایید

    ممنون از لطف شما

  5. #5
    دقیقا متوجه نشدم میخواهی چیکار کنی اگه بیشتر توضح بدهی عنوان خوبی که روش بشه کار کرد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195
    تیتر سئوال درست بود
    (آخه به برادر من دیگه نمیشه گفت کودک! چون 20 ساله شه :shock: :wink: )


    دقیقا متوجه نشدم میخواهی چیکار کنی اگه بیشتر توضح بدهی عنوان خوبی که روش بشه کار کرد
    دقیقا" میخوام چند تکه از فیلمی که در حال پخش شدن هست را توی هارد کپی بگیرم

  7. #7
    مهمان
    با سلام
    چطوره که هر از گاهی از صفحه نمایش یک عکس بگیری و ذخیره کنی ؟ :wink:

  8. #8
    1- باید یادبگیری چطوری برنامه های مقیم حافظه تو ویندوز می نویسند
    2- تست کنه که چه برنامه های در حال اجرا هستد
    3- اون رو به چند برنامه پخش کننده حساس کنی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195
    سلام
    اون رو به چند برنامه پخش کننده حساس کنی
    از کجا بفهمم برنامه پخش کننده در حال اجراست
    1) از روی handle فرم برنامه های در حال اجرا که نامشون را با یکی از پخش کننده های معروف مقایسه کنم؟
    به نظر کار درستی نمیاد
    2) شخیص بدم توابعی که مربوط به پخش فیلم هستند در حال کار میباشند مثل توابه مربوط به DirectX
    این جالبه ولی بلد نیستم

    باید یادبگیری چطوری برنامه های مقیم حافظه تو ویندوز می نویسند
    توی 2000 به بالا میتونم یه services بنویسم ولی توی 98 واقعا نمیدونم برنامه مقیم در حافظه یعنی چه
    شاید یعنی برنامه ای که بصورت مخفی داره کار میکنه و ایکونی هم در taskbar نداره

    لطفا بیشتر راهنمایی کنید

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    فعلا کنار کنکور ...
    پست
    7
    با سلام.

    با استفاده از دستور زیر برنامه دیگه روی TaskBar نمیمونه :



    SetWindowLong(Application.Handle,GWL_EXSTYLE,W S_EX_TOOLWINDOW);



    البته به این شکل بهتره :



    procedure TMyForm.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    SetWindowLong(Application.Handle,GWL_EXSTYLE,W S_EX_TOOLWINDOW);
    end;



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •