نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ساخت Table از حاصل یک Select

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    ساخت Table از حاصل یک Select

    مشکل اینجاست که حاصل Select باید در جدول فیلدهایی مثل فیلدهای خودش ببینه در حالی که من تو جدولم یه فیلد بیشتر.
    اون فیلد هم از نوع منطقی هست.
    چطور میتونم این کار رو بکنم؟
    یعنی درستور درجی بنویسم که حاصل Select‌رو تو جدولی قرار بده که یه فیلد از حاصل Select بیشتر داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    SELECT *, "ExtraCol" AS ExtraColumn INTO NewTableName FROM ExistingTable


    اینجا من یه فیلد به نام ExtraColumn اضافه کردم که برای همه سطرها محتوای اون عبارت ExtraCol هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    دست شما درد نکنه تقریبا نجاتم دادید ولی یه چیزی :
    این ExtraColumn که مقدار فیلدم میشه!
    مقدار این فیلد هم توسط یه Select دیگه باید تایین بشه البته در آینه.
    آیا چنین کاری هم میشه کرد؟

    باز هم از کمک شما سپاس گذارم.
    میشه یه منبع خوب برای SQL Server 2000‌بهم معرفی کنید؟
    راتش شدیدا بهش نیاز دارم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    مقدار این فیلد هم توسط یه Select دیگه باید تایین بشه البته در آینه.
    آیا چنین کاری هم میشه کرد؟
    بلی میشه.
    باز هم بهترین منبع Books Online هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    بازم مرسی .
    یه سوال دیگه ببخشید که زیادی سوال میکنم.
    من میخوام محنویات این جدول رو از SQL Server بیرون ببرم و بریزم تو یه فایل DBF و برعکس.
    آیا چنین امکانی تو SQL Server‌هست که بشه مستقیم محتویات Select‌رو به خارج از SQL Server متقل کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    DTS Package درست کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط vadood
    DTS Package درست کن
    یعنی چی اونوقت!! :shock:
    آقا من به این جریان شدیدا نیاز مندم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

  8. #8

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط vadood
    خیلی ممنونم.
    ولی متاسفانه سرپرست من تو شرکت این روش رو قبول نکرد و گفت بهتر از این هم هست.
    میشه بازم کمکم کنید؟
    چه روشی برای این کار بهتر از این هست.
    دیگه دارم گیج میشم که این بابا چی میخواد از من.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    چه روشی برای این کار بهتر از این هست.
    این سوال را باید از سرپرست شرکت بکنید. به هر حال هیچ روشی بهتر از اون نیست، مگر روش جدید سرپرست شما!

تاپیک های مشابه

  1. select * from table where uid in (@id)
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 13:55 عصر
  2. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
  3. دستور select از دو table مرتبط به هم
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 13:37 عصر
  4. دستور select از دو table مرتبط به هم
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 07:18 صبح
  5. SELECT after ALTER TABLE
    نوشته شده توسط Mohsen_4194 در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •