نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: طراحی منو برای کلیک روی button

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    طراحی منو برای کلیک روی button

    سلام
    می خواستم بدونم راهی هست که بتونم . هنگام کلیک روی یک button ، یک منو در کنار
    button نمایش بدم .
    البته من طریقه استفاده از contextMenuStrip را یاد دارم. ولی متاسفانه contextMenuStrip رو میشه به راست کلیک یک button نسبت داد نه کلیک.

    ؟؟؟


  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    با تشکر.

    این کار را انجام دادم ولی یه مشکل پیش می آید و اون اینه که context.. در بالای صفحه نشان داده می شود و نه کنار کنترل مورد نظر.
    کسی میدونه چجوری می تونم این مشکل را هم رفع کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز خود Button که خاصیت contextMenuStrip داره با نصبت دادن کنترل contextMenuStrip خودتان به این خاصیت کار حل می شود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    خود Button که خاصیت contextMenuStrip داره با نصبت دادن کنترل contextMenuStrip خودتان به این خاصیت کار حل می شود
    درسته ولی با این کار منو با راست کلیک روی button ظاهر میشه نه کلیک.
    یعنی کسی نمی تونه کمک کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    پس از اضافه کردن ContextMenuStrip به فرمتون و ادد کردن اون به خاصیت ContextMenuStrip دکمه تون، در رویداد MouseUp دکمه تون این کد رو بنویسید :
    this.button1.ContextMenuStrip.Show(this.btn_sort, new Point(e.X, e.Y));

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    خیلی ممنون.

    این کد خیلی کمکم کرد. فقط یه چیزی که هست اینه که هنگام راست کلیک هم منو نشان داده میشه نمی شه کاری کنم که منو منحصرا برای کلیک باز شه ؟

    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    خب با استفاده از خاصیت e.Button اول کنترل کن کدام کلید موس زده شده

  9. #9
    این را ببینید

    دوستان یه مشکلی هست اونم اینه که نمیشه محل منو را در ست زیر دکمه تنظیم کرد
    برای این مشکل باید چیکار کرد؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    و ادد کردن اون به خاصیت ContextMenuStrip دکمه تون،
    نیازی به این کار نیست
    در پست بالایی یه نمونه برنامه هست

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    برای اینکه محل منو را زیر دکمه ست کنی . می تونی بطور مستقیم عدد مورد نظر را بهش اعمال کنی . من خودم هم این کار را کردم


    contextMenuStrip1.Show(this.button1, newPoint(5,268));


تاپیک های مشابه

  1. Button چند وضعیتی ؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 10:31 صبح
  2. به دنبال فایلهای گرافیکی برای Button
    نوشته شده توسط ب- تات در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 14:33 عصر
  3. کدوم button کلیک شده
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 14:19 عصر
  4. button همیشه فعال
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 09:15 صبح
  5. رویداد Button.click برای button های ایجاد شده در زمان load
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 21:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •