نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در ساخت دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    مشکل در ساخت دیتابیس

    سلام دوستان
    من تازگی شروع با کار با phpوmysqlنموده ام.
    وقتی برای ساخت یک دیتا بیس از تابع mysql_create_db استفاده می کنم خطا میدهد.لازم به ذکر است عمل اتصال به درستی انجام می شود.
    پیغام خطا میگوید که از query برای ساخت دیتا بیس استفاده کنید ولی استفاده از دستور زیر نیزکار ساز نیست

    <?php
    $con=mysql_connect("localhost")
    or die("could not connect to my sql");
    $m="my_db";
    if (mysql_query('CREATE database $m')) {
    print ("Database created successfullyn");
    } else {
    printf ("Error creating database ");}
    ?>

    لطفا من را راهنماپی نماپید

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    ورودتون رو به دنیای آزاد php خوش آمد می گم.

    لطف می کنید دقیقا اشکال تابع mysql_create_db رو اینجا بنویسید. اگه کد برنامه تون رو هم بنویسید بد نیست. (همون کدی که توش mysql_create_db داره)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259
    سلام
    oxygenwsجان
    کد من برای ساخت دیتابیس این است

    <?php
    //connect to database-----------------------------------------------------------------
    $con=mysql_connect("localhost")
    or die("could not connect to my sql");
    if (mysql_query(mysql_create_db("my_db"&# 41;) ) {
    print ("Database created successfullyn");
    } else {
    printf ("Error creating database: ", mysql_error());}
    ?>

    اما این خطا داده می شود.

    Notice: mysql_create_db(): This function is deprecated,
    please use mysql_query() to issue
    a SQL CREATE DATABASE statement instead.
    in e:\inetpub\wwwroot\test2.php on line 15

    با تشکر فراوان

  4. #4
    همانطور که گفته می توانید از SQL CREATE DATABASE استفاده کنید که جزو دستورات mysql است
    اما شاید این لینک به دردت بخوره
    http://hk.php.net/manual/en/function...-create-db.php
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگر توجه کنی، این یک notice می باشد و برنامهء شما هیچ اشکالی بر نگردونده و درست کار کرده.
    بد نیست اشکالی که با تابع قبلی (یعنی همون دستور SQL) هم برگردونده بنویسی.

    نه، نه، نه، ننویس، اشکالت رو فهمیدم :) خط زیر رو جایگزین کن:
    if (mysql_query("CREATE database $m")) { 


    یعنی به جای ' از " استفاده کن.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259
    سلام دوستان
    از اینکه راهنماپی کردید متشکرم.ولی با تغییر کد به شکل گفته شده پیغام زبر را میدهد
    Error creating database: Access denied for user: ''@'localhost' to database 'my_db' 

    حتی وقتی در دستور کانکت آرگومانهای usernameوPassword نیز استفاده کردم تاثیری نمیکرد و خطای دیگری میداد.(تقریبا شبیه همین خطا)
    :(

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نگاه کن، هر کاربری دسترسی های مختلفی به پایگاه داده داره. مثلا فلان کاربر شاید فقط توانایی خواندن داشته باشه یا ....
    احتمالا کاربر '' دسترسی ای برای ساخت پایگاه داده ندارد.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8

    <?php
    $link = mysql_connect('localhost', 'mysql_user', 'mysql_password');
    if (!$link) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }

    if (mysql_create_db('my_db')) {
    echo "Database created successfully\n";
    } else {
    echo 'Error creating database: ' . mysql_error() . "\n";
    }
    ?>
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259
    سلام دوستان
    متاسفانه مشکل من نه با این کد حل شد و نه تغییر کاربر(حتی وقتی با اکانت Administrator وارد شدم)
    دیگه نمیدونم چه کنم ؟
    به هر حال از شما عزیزان که لطف کردید کمال تشکر را دارم.
    به امید یافتن راه حل صحیح

  10. #10
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چطوری کاربر جدید ساختید؟؟؟ با چه برنامه ای؟؟ از command استفاده کردید؟؟؟ چه command ای؟؟؟
    شاید در ساخت کاربر مشکل دارید و دسترسی درست بهش نمی دید. شاید کلا اجازه write در اون file system رو ندارید!! نوع پارتیشن شما چیه؟؟ NTFS استفاده می کنید؟؟؟ یا کلا رو لینوکس اید؟؟ یا .....

    (:D) ممنون

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259
    سلام
    احتمالا منظور من را در ست متوجه نشدید.منظورم از ورود با کاربران- همان اکانتها(user)که در ویندوز تعریف می شود است.
    البته با یک ترفند مشکلم را حل کردم و به جای اینکه یک بانک جدید بسازم از یک بانک که یکی از دوستانم قبلا به من داده بود استفاده کردم. البته فیلدهای آن با فیلدهای مورد نظر من مطابقت نداشت ولی به هر حال کار من را راه انداخت ودر این پروژه درسی نجاتم داد.
    پیش خودمان بماند در فیلد آدرس آن که 255 کارکتر است- فامیلی کاربر را ذخیره میکنم(لازم به ذکر است که من این بانک را برای ذخیره مشخصات کاربران می خواستم). (:D)

    باز هم از شما دوستان تشکر می نمایم و امیدوارم در آینده هم بتوانم از راهنماییهایتان استفاده کنم.

  12. #12
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    موفق باشید، امیدوارم در آینده، کمک های ما مفید واقع بشه :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  13. #13

    نقل قول: مشکل در ساخت دیتابیس

    سلام

    من میخوام یه پایگاه داده با خود asp درست کنم که متاسفانه فقط جدول اول رو دخیره میکنه. اون هم به اسمی که خود برنامه پیش فرض در نظر گرفته و من نمیتونم اسمی بدم.

    دوم اینکه با sql سعی کردم این پایگاه داده رو درست کنم و وقتی جداول رو ساختم حالا نمیتونم متصلش کنم به برنامه مasp. ورژن asp 2015 و sql 2014 هستش

    لطفا کمک کنید

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ساخت دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط 7_shaparak مشاهده تاپیک
    سلام

    من میخوام یه پایگاه داده با خود asp درست کنم که متاسفانه فقط جدول اول رو دخیره میکنه. اون هم به اسمی که خود برنامه پیش فرض در نظر گرفته و من نمیتونم اسمی بدم.

    دوم اینکه با sql سعی کردم این پایگاه داده رو درست کنم و وقتی جداول رو ساختم حالا نمیتونم متصلش کنم به برنامه مasp. ورژن asp 2015 و sql 2014 هستش

    لطفا کمک کنید
    سوالتون رو در بخش دات نت بپرسید.تاریخ پست ۸۳!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •