نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه تبدیل DataGridViewCell به Control ؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Lightbulb نحوه تبدیل DataGridViewCell به Control ؟؟؟

    سلام
    خیلی بی مقدمه:
    توی کلاس Bussiness Layer تمامی Property هایم رو از نوع Control انتخاب کردم
    و در موقع مقداردهی هر کنترل رو به هر یک از Property ها اختصاص میدم
     
    Bussiness.Student stu = new Bussiness.Student();
    stu.StudentID = TextBox1;
    تو یکی از فرم ها از DataGrid استفاده کردم و مشکل تازه بوجود اومده...
    چطور باید هر کدوم از خونه های DataGrid رو تبدیل به Control کرد و به لایه Bussiness فرستاد

    اگه بخوام بگم دقیقا کجا خطا داریم، باید بگم خط سوم از برنامه زیر
     
    if (ctr.GetType() == typeof(DataGridViewCell))
    {
    DataGridViewCell dgvc = (DataGridViewCell) ctr;
    if (dgvc.Value != null)
    {
    str = dgvc.Value.ToString();
    }
    }
    یعنی DataGridViewCell dgvc = (DataGridViewCell) ctr; و خطای cannot implicitly convert ... میده

  2. #2
    توی کلاس Bussiness Layer تمامی Property هایم رو از نوع Control انتخاب کردم
    و در موقع مقداردهی هر کنترل رو به هر یک از Property ها اختصاص میدم
    ببخشید دوست عزیز می شه بپرسم شما چرا این کار رو کردید

    آخه اصلا درست به نظر نمی رسه

    اگر دلیلتون رو بگید شاید بتونم کمکتون کنم

    در ضمن چون

    DataGridViewCell که از کنترل به ارث نرفته و امپراتور implicit کنترل برای ان تعریف نشده .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546
    میدونی
    با این کار میشه یک engine ساخت که خودش کنترل های روی فرم رو کنترل کنه
    و اگه کنترلی(در سطح فرم) باید پربشه(بنا به فیلد مربوط در دیتابیس)
    و مقداردهی نشده باشه خیلی راحت میشه خطا رو نشان داد(دقیقا همان جایی که خطا رخ داده)
    مثلا میشه رنگ کنترل رو تغیر داد و ...
    اگر بخوای می تونم کلاس رو برات بزارم فقط ایملت رو بگو

تاپیک های مشابه

  1. مقاله جامع: User Control ها و Custom Control ها در ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:35 صبح
  2. کار با tab control
    نوشته شده توسط top7news در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 16:20 عصر
  3. یک Tab Control عالی
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 01:08 صبح
  4. چگونگی نصب کامپوننت Ie web control - لطفاً کمک کنید
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 08:24 صبح
  5. tab control
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 11:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •