نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: WHERE 1 یعنی چی؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60

    WHERE 1 یعنی چی؟

    وقتی در یک query در قسمت WHERE عدد 1 باشه، چه معنی میده؟

    SELECT * FROM `tabale` WHERE 1

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aidin300
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    پست
    309
    منظورتون 1=1 هست؟ احتمالا تو Dynamic SQL استفاده می شه که بشه بعد از اون باقی شرط ها رو به صورت AND Condition اضافه کرد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    میشه لینکی پیرامون این موضوع به من معرفی کنید؟

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ممکنه توی راهنما ها برای نشون دادن جای where یا به نوعی رزرو کردن جای where باشه.
    مفهومش دقیقا معادل اینه که اون where 1 یا where 1=1 رو ننویسی.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    همونطوریکه دوستان گفتند where 1 یا به عبارتی where 1=1 به معنی این هست که کوئری شما در هر حالتی اجرا بشه و در وافع 1 به معنی یک گزاره منطقی درست هست.

تاپیک های مشابه

  1. این خطا یعنی چی؟
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 10:56 صبح
  2. کلاس بندی و شی گرا کردن یعنی چی؟(توضیح مختصر)
    نوشته شده توسط active66 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 17:19 عصر
  3. مشخص کردن محل قرار کرفتن مکان نما یا tab از طریق کد نویسی؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 19:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •