نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بستن فرم قبل از اجرای InitializeComponent

  1. #1

    بستن فرم قبل از اجرای InitializeComponent

    میخوام فرم اصلی برنامه قبل از تابع

    InitializeComponent();

    ببندم.
    اما خطا میگیره از خط

    Application.Run(newForm1());

    که نمیتونه فرم Dispose بشه
    چجوری میتونم ببندم؟

  2. #2
    قبل و بعد InitializeComponent نداره! اصولا نباید بتونی تو constructor آبجکت رو dispose کنی

  3. #3
    خوب راه حل چیه؟

  4. #4
    هدفت از این کار چیه؟ اگه اینه که فرم اجرا نشه خب تو form_load ببندش یا dispose کن!
    که کاره بی معنی هست

  5. #5
    تو برنامه ام یک فرم شناسای کاربر دارم که اگر کاربر cancel کرد
    میخوام فرم اصلی بسته بشه
    تو load انجام میشه اما فرم اصلی هم لود میشه و گاهی موارد یک لحظه نمایش داده میشه که درست نیست

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    89
    آره بیشتر توضیح بده هونطور که دوست عزیزمون گفت میتونی تو فرم لود اینکارو بکنی

  7. #7
    فرض کنید فرم اصلی برنامه خیلی شلوغ باشه
    حالا اگه تو لود بخوام برمنامه رو ببندم باید کاربر صبر کنه تا لود بشه بعد بسته بشه
    تازه یک لحظه هم فرم نمایش داده میشه و بعد میره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    خب میتونی در این خط :
    Application.Run(newForm1());

    به جای نمونه ساختن از فرم اصلیت، یه نمونه از همون فرم شناسایی کاربرت بسازی، که اگر کاربر کنسل کرد، فرمت باز نمیشه هیچ، میتونی تنظیم کنی که از برنامه هم خارج بشه.

  9. #9
    اینکارو کردم و خطا میگیره
    چون از یک backgrounworker استفاده میکنم و انگار با application.run مشکل داره
    راهی نیست که تو همون فرم اصلی بشه قبل از لود شدن تمام اجزاش dispose بشن؟

  10. #10
    سلام

    یه نگاه به کدی که برات گذاشتم بنداز ، امیدوارم که مشکلت برطرف بشه

    Username = 1
    password = 1

    .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •