نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: connection string

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    73

    connection string

    سلام
    من تو برقراری ارتباط با database مشکل دارم..به هیچ شکل نمیتونم connection string ام رو برقرار کنم..
    Dim conn As New System.Data.SqlClient.SqlConnection("server=SANAZ-TX7D2S79;uid=sanaz;pwd=amiri;database=products")

    ایراد از این خط ظاهرا .اما نمی دونم چرا .....من به سرور server=localhost دادم حل نشد.به uid=sa دادم بعد pwd= مقدار blank دادم...یا حتی به pwd هم مقدار دادم باز مشکل حل نشد

    از security تو sql server چک کردم مشکلی نداشت اما دایم این error میده :roll:



    Login failed for user'sanaz'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.

    فکر میکنید مشکل از کجاس؟

    قبلا از راهنماییتون تشکر میکنم :flower:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    شما احتمالا ایمنی Mixed Mode رو توی SQL Server فعال نکردید. برای این کار Enterprise Manger رو باز کنید رو اسم سرور (مثلا (local)(Windows NT)) رایت کلیک کنید. روی Properties کلیک کنید. بعد به برگه Security برید و در قسمت Authentication گزینه SQL Server and Windows رو فعال کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    73
    :cry: خیلی ممنونم.

    مشکلم حل شد..دیگه داشتم نا امید میشدم


    مرسی :flower:

تاپیک های مشابه

  1. connection string در شبکه
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 15:21 عصر
  2. Connection String در ویندوز Xp
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 21:34 عصر
  3. اشکال در connection string
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:14 صبح
  4. مشکل connection string
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:53 صبح
  5. connection string
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •