نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نیاز به راهنمایی

  1. #1

    نیاز به راهنمایی

    من کد سورس برنامه را تو سایت گذاشتم میخوام
    تو این برنامه با کلیک بر روی دکمه ورود فرم شماره دو بسته بشه(فقط فرم شماره دو )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    این هم کد اما دوست عزیز عنوان مناسب برای تاپیک خود انتخاب کنید تا برخلاف قوانین سایت نباشد
    AZMAYESHI.zip

  3. #3

    اما برنامه جواب نمی ده

    نقل قول نوشته شده توسط ghafoori مشاهده تاپیک
    این هم کد اما دوست عزیز عنوان مناسب برای تاپیک خود انتخاب کنید
    AZMAYESHI.zip
    ضمن تشکر
    اما برنامه جواب نمی ده
    من می خوام که اگه کاربر روی دکمه خروج کلیک کرد برنامه خاتمه پیدا کنه
    دو تا دکمه خروج تو برنامه هست خرو ج مربوط به فرم و دکمه که من رو فرم گذاشتم
    دکمه خروج فرم برنامه را خاتمه نمیده

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    فرم ورود به برنامه

    اگه درست متوجه شده باشم

    شما میخواهید یک فرم username و Password برای برنامه تون بگذارید

  5. #5

    شما میخواهید یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mr_mtc مشاهده تاپیک
    اگه درست متوجه شده باشم

    شما میخواهید یک فرم username و Password برای برنامه تون بگذارید
    درسته
    برنامه به نظر ساده میاد اما من به مشکل برخوردم
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  6. #6

    سلام

    امیدوارم کد زیر کمکت کنه :

    ولی ان کار زیادی داره ولی او نکته که با ان مشکل داشتی رو حل کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    اما پس دکمه close مربوط به فرم دو چی میشه

    ضمن تشکر از ghafoori و rasoul_ras

    اما پس دکمه close مربوط به فرم دو چی میشه
    اگه کاربر روی اون کلیک کنه که به راحتی میتونه به فرم یک دسترسی داشته باشه بدون اینکه احراز هویت بشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    فرم دوم رو به شکل زیر تغییر دهید:

    public partial class Form2 : Form
    {
    private bool isValidated;
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Exit();
    }
    private void Form2_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if(isValidated) return;
    Application.Exit();
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //کدهایی رو اینجا بنویسید که صحت نام کاربری و کلمه عبور رو مورد بررسی قرار دهند.
    //و اگر داده ها معتبر بود، خط زیر رو بنویسید.
    this.isValidated = true;

    this.Close();
    }
    }

  9. #9

    تشکر

    PC2st.ir آقا ممنون کد درست کار می کنه

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •