نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کد غیر فعال کردن ورود عدد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    کد غیر فعال کردن ورود عدد

    کدی می خواستم که اجازه وارد کردن عدد را به کاربر از طریق یک تکست باکس ندهد.
    اگر امکان داره اجازه وارد کردن کارکترهای اضافه یعنی همه چیز به غیر از حروف را به کاربر نده.
    مرسی

  2. #2
    کد زیر :

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (Char.IsDigit(e.KeyChar))
    e.Handled = true;
    }

  3. #3
    بار ها این مسئله و مسائل مشابه پرسیده و پاسخ داده شده
    کدی که rasoul_ras نوشتن از ورود کاراکتر های @و #و.... جلوگیری نمیکنه
    اونو به این شکل تغییر بده



    if (char.IsLetter(e.KeyChar) | char.IsControl(e.KeyChar))
    e.Handled = false;
    else
    e.Handled = true;


    البته حتی اگه نیخوای که کلید های کنترلی هم دیگه کار نکنند کد زیر را بنویس
    البته باید کلید های backspace و delete را هم مدیریت کنی
    نمیخوای که کابر فقط وارد کنه؟ بدون پاک کردن ؟
    پس اینطوری بنویس


    if (char.IsLetter(e.KeyChar) | e.KeyChar == Convert.ToChar(Keys.Back) | e.KeyChar == Convert.ToChar(Keys.Delete))
    e.Handled = false;
    else
    e.Handled = true;


    نکته ای که در کد فوق هست اینه که با هیمن روش میتونی تمامی کلید های صفحه کلید را مدیریت کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •