نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Stored Procedures and Functions در Mysql چیه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    Tick Stored Procedures and Functions در Mysql چیه ؟

    سلام به همگی.
    بچه ها خیلی وقته می خوام بدونم Stored Procedures and Functions در Mysql چیه ؟
    اگر ممکن هست با نمونه کد توضیح دهید.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    سلام
    مثل همون پروسجرهایی که تو sql هست شما میتونید تو mysql هم پروسجر تعریف کنید دیگه،البته ورژن های بالا بصورت شی گرا میتونید این کارو بکنید.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mrrajabi مشاهده تاپیک
    سلام
    مثل همون پروسجرهایی که تو sql هست شما میتونید تو mysql هم پروسجر تعریف کنید دیگه،البته ورژن های بالا بصورت شی گرا میتونید این کارو بکنید.

    سلام
    یعنی سینتاکس اون عین sqlserver است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    نخیر سینتکسش با SQL Server فرق میکنه یه نمونه ش میشه این :

    DELIMITER $$
    CREATE PROCEDURE MySelect(IN strName varchar(20))
    BEGIN
    SELECT * FROM names WHERE strName=strName ORDER BY strName;
    END$$
    DELIMITER ;


    فراخوانیش هم میشه :

    CALL MySelect('ali');

  5. #5
    من می خوام در مورد نوشتن stores procedure در mysql server اطلاعاتی کسب کنم شما منبع خوبی سراغ دارین روی اینترنت یا کتاب.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    سایت خود MySQL بهترین منبعه. البته باید بگم استفاده از Stored Routine ها فقط از MySQL 5 به بعد ساپورت میشه.
    http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/st...rocedures.html

تاپیک های مشابه

  1. stored procedures
    نوشته شده توسط mamali_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 آذر 1386, 13:11 عصر
  2. stored procedures
    نوشته شده توسط mahdyeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 22:46 عصر
  3. خطا در Stored Procedures
    نوشته شده توسط asgari2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 21:09 عصر
  4. چگونگی اعمال Stored Procedures های SQL در برنامه
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1383, 19:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •