نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن سطرهای دیتا گرید ویو به بانک

  1. #1

    اضافه کردن سطرهای دیتا گرید ویو به بانک

    سلام
    من یک فرم ثبت فاکتور دارم که یکسری txetbox ثابت داره و یکسری textbox هم داره که اطلاعات به دیتا گرید ویو اضافه می کند.
    چگونه میشود که این اطلاعات به بانک اضافه بشود بطوری که در هر سطر بانک اطلاعات txetbox های ثابت هم اضافه شود.
    مثلا در یک فاکتور فروش اطلاعات شماره فاکتور نام فروشنده و ... ثابت است ولی کد کالا و تعداد .... متغیر که در دیتا گرید ویو ذخیره می شود.
    من نمی توانم اطلاعات را از دیتا گرید ویو بخونم و در بانک بریزم.

    کسی به من می تواند کمک کند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    من نمی توانم اطلاعات را از دیتا گرید ویو بخونم و در بانک بریزم.
    در پست شماره 30 از لینک زیر، یک نمونه برنامه برای این منظور هست...
    البته اگر textBox ها یا dataGridView را به یک منبع داده مثل دیتاست، وصل کرده باشید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64210

  3. #3
    سلام از اینکه من را راهنمائی کردید متشکرم.

  4. #4

    این کد میتونه کمکت کنه

    نقل قول نوشته شده توسط hamedn128 مشاهده تاپیک
    سلام
    من نمی توانم اطلاعات را از دیتا گرید ویو بخونم و در بانک بریزم.

    کسی به من می تواند کمک کند.

    if (MessageBox.Show(" آیا مایل به حذف این رکورد می باشید ", "حذف رکورد", MessageBoxButtons.OKCancel, MessageBoxIcon.None, MessageBoxDefaultButton.Button1) == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    int @c_admin = int.Parse(this.grdAuthorTitles.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    // SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Data Source=IRAN;Initial Catalog=MOJAVEZ;Integrated Security=True");
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand("delete from s_admin where c_admin=" + @c_admin, objConnection);
    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("حذف اطلاعات با موفقیت انجام شد", "حذف اطلاعات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    maskedTextBox1.Text = "";
    textBox2.Text = "";
    textBox3.Text = "";
    textBox4.Text = "";
    maskedTextBox1.Focus();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("عدم ارتباط با بانک اطلاعتی , رکوردی با این شماره و اندیس وجود ندارد", "خطا در حذف اطلاعات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    maskedTextBox1.Text = "";
    textBox2.Text = "";
    textBox3.Text = "";
    textBox4.Text = "";
    maskedTextBox1.Focus();
    }
    objConnection.Close();
    //invate function for update
    input(objConnection);


    }


    این کد اطلاعات را از دیتا گرید حذف میکنه (از بانک اطلا عاتی )

    برای استفاده از این کد میتونی از رویدادهای دیتا گرید مثل کلیک و دبل کلیک و ...
    استفاده کنی

  5. #5

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •