نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: connection fail در دلفی؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    connection fail در دلفی؟

    سلام
    یکی از دوستان من یه برنامه با دلفی و موتور sql server 2000 نوشته و برای ارتباط ایندو از
    ADO استفاده کرده
    ولی مشکلی که هست اینه که اگه برای چند دقیقه با application کار نکنیم
    (هم application ی که روی سیستم سرور ور در کنار engine نصب شده و هم application مربوط به کلاینتها که از طریق LAN به engine متصل هستند)

    بعد از چند دقیقه ارتباط بین برنامه و موتور قطع شده و پیام connection failed صادر میشه
    (توجه : از برنامه خارج نمیشیم و هیچ عملی هم که موجب قطع ارتباط بشه انجام نمیدیم؟)

    رفع این مشکل خیلی مهمه

    لطفا هر کسی هر نظری داره که بتونه کمک کنه بگه
    مرسی

  2. #2
    در ADOConnection گزینه ای به نام KeepConnection وجود دارد که شما آن را False کرده اید. آن را True کنید تا مشکلتان حل شود. این گزینه در صورتی که False باشد باعث همان اتفاقی می شود که توضیح داده اید یعنی کانکشن را قطع می کند.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195
    سلام
    KeePconnection هیج جا فالس نشده!!!

    در ضمن اگر هنگامیکه کامپیوترهای Client بیکار هستند یعنی با database کار نمیکنند اگر حتی برای چند ثانیه soket شبکه انها را قطع کنیم و دوباره وصل کنیم باز هم منجر به ایجاد خطای connectin failure میشه

  4. #4
    اینو دیگه باید از اساتید فن بپرسی
    شرمنده :oops:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195
    و استاد فن کیه؟
    و چرا جواب ما فقیر بیچاره ها را نمیده؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195
    آقا هیچ کس تا حالا به این مشکل بر نخورده؟ :shock:

تاپیک های مشابه

  1. login fail for user
    نوشته شده توسط وشتی حاتمی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 14:22 عصر
  2. fail شدن ارسال یا دریافت فکس
    نوشته شده توسط asgari2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 23:30 عصر
  3. Connection Fail موقع رجیستر کردن...
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 14:13 عصر
  4. moshkeli dar VC++‎ ba pakhsh fail haie soti tasviri
    نوشته شده توسط vahid_CPP در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •