نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: شکستن string

  1. #1

    شکستن string

    سلام:
    من یک string دارم که حاوی تاریخ است (به صورت 26/6/1386 )
    می خوام این string رو به سه int ، سال(1386)و ماه(6) و روز(26) تبدیل کنم و بعد بتونم روی اونها مانور بدم.
    چکار باید بکنم.
    متشکر میشم کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر جدید آواتار fshafagh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    Smile

    با پوزش از بقیه

    فکر می کنم به راحتی با استفاده از تابع split این کار رو بتونی انجام بدی ! این متد با استفاده از یک نمونه ( / ) رشته رو جدا می کنه و میریزه تو یه آرایه.
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/lib...ing.split.aspx

    اگر با تاریخ می خوای کار کنی فکر می کنم از کلاس System.DateTime استفاده کنی دیگه احتیاجی به این کارا نباشه.

  3. #3
    من تاریخی رو که می خوام استفاده کنم فارسیه. و می خوام روی اون فارسیه که از میلادی تبدیل شده این کارو کنم

  4. #4
    کاربر جدید آواتار fshafagh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8
    بسیار خب
    بنابراین فکر می کنم استفاده از متد split راه خوبی باشه.

  5. #5

    از این کد استفاده کن

    من تو برنامم از این کد برای جدا کردن زمان استفاده کردم
    با کمی تعقیر میتونی از این کد تو برنامت استفاده کنی.


    string words0 = maskedTextBox1.Text;
    string[] split0 = words0.Split(newChar[] { ':' });
    int time0 = 0;
    int time1 = 0;

    string words1 = maskedTextBox2.Text;
    string[] split1 = words1.Split(newChar[] { ':' });
    int Time0 = 0;
    int Time1 = 0;
    int jam0 = 0;
    int jam1 = 0;

    split0 = words0.Split(newChar[] { ':' });
    split1 = words1.Split(newChar[] { ':' });


    if (split0[0].Trim().Length > 0)
    time0 = int.Parse(split0[0].Trim());
    else time0 = 0;
    if (split0[1].Trim().Length > 0)
    time1 = int.Parse(split0[1].Trim());
    else time1 = 0;
    if (split1[0].Trim().Length > 0)
    Time0 = int.Parse(split1[0].Trim());
    else Time0 = 0;
    if (split1[1].Trim().Length > 0)
    Time1 = int.Parse(split1[1].Trim());
    else Time1 = 0;


    کد سورسی که من تو تایپیک بالا ازش استفاده کردم مربط به زمانی هست که ما
    میخوایم از طریق ورود اطلاعات کاربر را محدود کنیم که مثلا کاربر تنها بتونه تاریخ یا زمان را وارد کنه (با maskText)

  6. #6
    تاریخ فارسی تبدیل شد از میلادی ؟!؟!؟!
    چرا مستقیم با تاریخ فارسی کار نمیکنید ؟
    اگه دارید تاریخ فارسی سیستم رو با تبدیل تاریخ میلادی سیستم بدست میارید ... یه جستجو توی تاپیک های قبلی بکنی ، فکر کنم که کارت راه بیوفته

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    از PersianCalender استفاد کن...
    تقریبا مثل تاریخ میلادی می تونی همه کار انجام بدی و نیازی به اینکارا نداری...

  8. #8

    تاریخ شمسی

    سلام:
    مگر میشه مستقیم بدن مبدل هایی مثل persia.net یا ... تاریف فارسی رو بدست آورد؟
    ممنون


    نقل قول نوشته شده توسط bpzone مشاهده تاپیک
    تاریخ فارسی تبدیل شد از میلادی ؟!؟!؟!
    چرا مستقیم با تاریخ فارسی کار نمیکنید ؟
    اگه دارید تاریخ فارسی سیستم رو با تبدیل تاریخ میلادی سیستم بدست میارید ... یه جستجو توی تاپیک های قبلی بکنی ، فکر کنم که کارت راه بیوفته

    موفق باشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    مگر میشه مستقیم بدن مبدل هایی مثل persia.net یا ... تاریف فارسی رو بدست آورد؟
    بله، به کمک کلاس PersianCalendar (دات نت 2)

  10. #10
    با استفاده از کد زیر میتونی تاریخ فارسی سیستم رو بدست بیاری


    using System.Globalization;



    PersianCalendar PersianData = newPersianCalendar();
    yy = PersianData.GetYear(
    DateTime.Now);
    mm = PersianData.GetMonth(
    DateTime.Now);
    dd = PersianData.GetDayOfMonth(
    DateTime.Now);


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل string به int
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 15:32 عصر
  2. مشکل با تبدیل String به کاراکتر
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 19:19 عصر
  3. STRING , تعداد 255 کاراکتر
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 01:36 صبح
  4. وارونه کردن یک string
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 10:36 صبح
  5. [public string this[string key معنی این تابع چیست؟؟؟فوری
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •