نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص نوع ویندوز

  1. #1

    تشخیص نوع ویندوز

    سلام
    چگونه می توان با دستورات VB نوع ویندوز را تشخیص داد یعنی برنامه متوجه شد ویندوز 98 هست یا XP

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    آقای شفیعی عزیز سورس کد این برنامه را در صفحات قبل گذاشتم
    اگر زحمت نیست میتویند اونو پیدا کنید .
    اگر پیدا نکردید مطالب ارایه شده توسط من رو نگاه کنید حتما پیدا خواهید
    کرد.
    موفق باشید

  3. #3
    کتاب VB And API ناشر: انتشارات بنفام. سوال شما و خیلی از سوالات دیگرتان را جواب داده

  4. #4
    سلام
    دوست عزیز مطلب شما را پیدا نکردم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    این کد برای اجرا نیاز به یک ماژول یک فرم که روی آن دو لیبل باشه دارد در کد توضیحات لازمه هست و تمام و یندوزها رو از هم تشخیص میده . ویندوز 95 و 98 و me و NT و 2000 , XP موفق باشید
    ادرسش هم توی این تاپیک بود

    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=6822


    'This example needs a form and a module. 
    'On the form, their should be two Labels (lbl_operatingplatform
    'and lbl_operatingsystem)
    'IN A FORM:
    Private Sub Form_Load()
    Select Case OperatingPlatform
    Case Enum_OperatingPlatform.Platform_Windows_32: lbl_operatingplatform.Caption = "Windows 32"
    Case Enum_OperatingPlatform.Platform_Windows_95_98_ME&# 58; lbl_operatingplatform.Caption = "Windows 95/98/ME"
    Case Enum_OperatingPlatform.Platform_Windows_NT_2K_XP&# 58; lbl_operatingplatform.Caption = "Windows NT/2K"
    End Select
    Select Case OperatingSystem
    Case System_Windows_32: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows 32"
    Case System_Windows_95: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows 95"
    Case System_Windows_98: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows 98"
    Case System_Windows_ME: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows ME"
    Case System_Windows_NT: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows NT"
    Case System_Windows_2K: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows 2K"
    Case System_Windows_XP: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows XP"
    End Select
    End Sub
    'IN A MODULE:
    Private Declare Function GetVersionExA Lib "kernel32" (lpVersionInformation As OSVERSIONINFO) As Long
    Private Type OSVERSIONINFO
    dwOSVersionInfoSize As Long
    dwMajorVersion As Long
    dwMinorVersion As Long
    dwBuildNumber As Long
    dwPlatformId As Long
    szCSDVersion As String * 128
    End Type
    Public Enum Enum_OperatingPlatform
    Platform_Windows_32 = 0
    Platform_Windows_95_98_ME = 1
    Platform_Windows_NT_2K_XP = 2
    End Enum
    Public Enum Enum_OperatingSystem
    System_Windows_32 = 0
    System_Windows_95 = 1
    System_Windows_98 = 2
    System_Windows_ME = 3
    System_Windows_NT = 4
    System_Windows_2K = 5
    System_Windows_XP = 6
    End Enum
    Public Function OperatingPlatform() As Enum_OperatingPlatform
    Dim lpVersionInformation As OSVERSIONINFO
    lpVersionInformation.dwOSVersionInfoSize = Len(lpVersionInformation)
    Call GetVersionExA(lpVersionInformation)
    OperatingPlatform = lpVersionInformation.dwPlatformId
    End Function
    Public Function OperatingSystem() As Enum_OperatingSystem
    Dim lpVersionInformation As OSVERSIONINFO
    lpVersionInformation.dwOSVersionInfoSize = Len(lpVersionInformation)
    Call GetVersionExA(lpVersionInformation)
    If (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_32) Then
    OperatingSystem = System_Windows_32
    ElseIf (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_95_98_ME) And (lpVersionInformation.dwMinorVersion = 0) Then
    OperatingSystem = System_Windows_95
    ElseIf (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_95_98_ME) And (lpVersionInformation.dwMinorVersion = 10) Then
    OperatingSystem = System_Windows_98
    ElseIf (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_95_98_ME) And (lpVersionInformation.dwMinorVersion = 90) Then
    OperatingSystem = System_Windows_ME
    ElseIf (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_NT_2K_XP) And (lpVersionInformation.dwMajorVersion < 5) Then
    OperatingSystem = System_Windows_NT
    ElseIf (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_NT_2K_XP) And (lpVersionInformation.dwMajorVersion = 5) And (lpVersionInformation.dwMinorVersion = 0) Then
    OperatingSystem = System_Windows_2K
    ElseIf (lpVersionInformation.dwPlatformId = Platform_Windows_NT_2K_XP) And (lpVersionInformation.dwMajorVersion = 5) And (lpVersionInformation.dwMinorVersion = 1) Then
    OperatingSystem = System_Windows_XP
    End If
    End Function

  6. #6
    سلام
    دوست عزیز خیلی ممنون
    فقط وقتی برنامه را اجرا می کنم روی خط زیر ایراد می گیرد

    Case 2: lbl_operatingsystem.Caption = "Windows 98"
    RUN-TIME ERROR '424'
    OBJECT REQUIRED

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    عزیز جان همانطور که در ابتدای برنامه نوشته شده شما احتیاج به این
    لیبل دارید ( اسمش رو هم همین بذار )

  8. #8
    سلام
    خیلی ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •