نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات به صورت حرفه ای

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نمایش اطلاعات به صورت حرفه ای

    سلام
    من می خوام هنگام نمایش اطلاعاتم از بانک روی صفحه فقط عنوان مطلبم رو نمایش بدم و برای متن مطلبم یه لینک ادامه یا متن خبر داشته باشم مثل سایت های خبری .
    مرسی

  2. #2
    توی آدرس list.php همه عنوان ها رو با لینک مثل list.php?newsId=544 لیست کنید

    if(isset($_GET['newsId'])){
    $res = mysql_query(" select * from news_tab where id='".$_GET['newsId']."' ");
    $row=mysql_fetch_array($res);
    echo $row['row'];
    echo "<br>";
    echo $row['content'];
    // .....
    } else {
    $res = mysql_query(" select * from news_tab where 1 order by _date ");
    $num=mysql_num_rows($res);
    for($i=0; $i<$num; $i++){
    $row = mysql_fetch_array($res);
    echo "<a href='list.php?newsId=".$row['id']."'>".$row['_title']."</a>";
    }
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442
    میشه بیشتر توضیح بدی من تازه کارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    میشه بیشتر توضیح بدی من تازه کارم
    نمی خوام تو ذوقت بزنم اما GET و POST رو اول یاد بگیر. بعد هم یک کم در مورد گرامر PHP و کار با MYSQL (البته اگه از برنامه نویسی چیزی می دونی ). معمولا در فروم ها آموزش کلی نمی بینن بلکه بیشتر به پرسش و پاسخ می پردازند.
    http://php5.ir هم کتاب آموزشی در مورد PHP که قبلا آقای متقی لینک دادن
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •