نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: (com port data (RS232

  1. #1

    (com port data (RS232

    با سلام
    با چه دستوری در

    C Builder
    میتوانیم به COM PORT
    Data
    ارسال کنیم
    با تشکر

  2. #2
    این کاری که میخواین انجام بدین ، به راحتی با یک دستور قابل انجام نیست.
    یک سلسله مراتبی رو باید طی کنین که شروعش با دستور CreateFile هست. لا اقل با دنبال کردن این دستور در Help خود C++‎Builder میتونین راه رو پیدا کنین. وقتی help این دستور رو باز کردین، قسمتی داره که مربوط به ارتباط با پورتها میشه. از اونجا میتونین بقیه دستورها رو پیدا کنین.
    البته component هم زیاد پیدا میشه. با یه search کوچولو پیداش میکنین.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    hamed_prof@yahoo.com
    پست
    6
    سلام

    ببخشید C++‎ builder کامپونینت هایی داره که با پورتهای lpt -- com بتونیم برنامه نویسی کنیم؟؟
    ایا کتابی هست که مطالعه کنیم؟؟؟ :sunglass:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    خواهشمند است یک کامپوننت معرفی نمایید

تاپیک های مشابه

  1. COM Port data transmission via Bluetooth
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:38 صبح
  2. Port Progrmming (RS232 Listener)
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 19:58 عصر
  3. ارسال Data به port پرینتر
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 03:29 صبح
  4. Port Serial Rs232 Programing
    نوشته شده توسط nima_isp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1383, 15:28 عصر
  5. TCP/IP and RS232
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 15 فروردین 1382, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •