نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لود یک usercontrol از طریق usercontrol دیگر ؟

  1. #1

    لود یک usercontrol از طریق usercontrol دیگر ؟

    سلام
    من یک win control library دارم که دو تا usercontrol در آن وجود دارد حالا میخوام با کلیک روی یک دکمه روی یکی از این usercontrol ها usercontrol دیگه را لود کنم چطور میشه این کار رو انجام داد
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    Control ctrl = Activator.CreateInstance("AssembeliyName", "Type");

  3. #3
    ممنون
    اما وقتی win control library کمپایل میشه برای هر تعداد usercontrol به کار رفته در اون فقط یگ dll میسازه
    در این شرایط چکار باید کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    اما وقتی win control library کمپایل میشه برای هر تعداد usercontrol به کار رفته در اون فقط یگ dll میسازه
    پس اون dll رو از طریق ToolBox (کلیک راست روی ToolBox و انتخاب Choose Items و کلیک روی دکمه Browse و ...) به پروژه اضافه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. چطور یک UserControl رو در یک فایل dll خلاصه کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 04:28 صبح
  2. ارث بری UserControl
    نوشته شده توسط Hamid.reza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 16:16 عصر
  3. UserControl و افت سرعت؟!
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 22:14 عصر
  4. رویداد در Usercontrol
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •