نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مقدار دهی متغیر در FastRep

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154

    مقدار دهی متغیر در FastRep

    سلام دوستان من یک متغیر در FastRep تعریف کردم و میخوام یک مقدار String توی اون بریزم ولی هر کاری می کنم مقدار مثلا "بد" یا "بس" و یا هر چیزی که حروفی باشه قبول نمیکنه ولی اعداد رو حتی اگه توی کوتیشین بزارم قبول می کنه لازمه عرض کنم من از هر دو دستور Set و <اسم متغیر> استفاده کردم ولی فایده نداره هر کار می کنم حروف قبول نمی کنه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    myFrxReport.Variables['MyVariable'] := quotedStr( 'This is my text' );

  3. #3
    احتمالاً منظور فریبرز اسکریپت‌های خود Fast-Report هست!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154
    بله محمد جان کاملا صحیح متوجه شدن منظورم توی خود Fastrep هست من برای باندهایی که دارم توی گزارشم کد نوشتم و دقیقا همین جا گیر افتادم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154
    دوستان کسی E_Book در مورد fastrep نداره که کامل باشه ؟ من مشکلم هنوز متاسفانه حل نشده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این توی هلپش بود. باید جواب بده

    PascalScript:

    var
    MyVariable: String;
    begin
    MyVariable := 'Hello!';
    end.

    C++‎ Script:

    string MyVariable;
    {
    MyVariable = "Hello!";
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154

    Thumbs down

    دوست عزیز ممنون از پاسختون اما عرض کردم که من محاسبه نهایی رو میخوام توی یک متغیر که در قسمت variables تعریف شده و در درخت داده های گزارش نمایش داده میشه و رفتارش هم دقیقا مثل فیلد میمونه نشون بدم متغیری که شما تعریف کردین فقط توی اسکریپتهای ریپورت کار برد داره و باز مقدار این متغیر هم باید توی یک ممو یا چیز دیگری مثل این متغیر من ریخته و نمایش داده بشه که هر کار میکنم حروف قبول نمیکنه دیگه تقریبا نا امید شدم از اساتید خواهش می کنم منو راهنمایی کنن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این دیگه باید جواب بده : [TheVariable]

  9. #9
    متغیری که شما تعریف کردین فقط توی اسکریپتهای ریپورت کار برد داره
    از متغیرهایی که در Script تعریف میشند می تونید مثل سایر متغیرها که در بخش Variables از Designer ایجاد میشند، استفاده کنید. فقط بجای نام متغیر تعریف شده در Variables، نام متغیر تعریف شده در Script را قرار بدید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •