نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال محتویات یه گرید به اکسل با vb.net

  1. #1

    ارسال محتویات یه گرید به اکسل با vb.net

    سلام

    خیلی خیلی فوریه

    من میخوام توی برنامه تحت ویندوز محتویات یه گرید رو به اکسل بریزم.....


    لطفا منو راهنمایی کنید

    با تشکر فراوان

  2. #2
    خوب مشکلت چیه؟ این گرید یه سورسی چیزی داره دیگه یا حتی اگه هم دستی پر شده بنداز تو حلقه و واسه تک تک row هاش عملیات درج رو انجام بده داخل دیتابیس البته اگه من سوالتو درست متوجه شده باشم در غیر اینصورت بیشتر توضیح بده

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    خوب مشکلت چیه؟ این گرید یه سورسی چیزی داره دیگه یا حتی اگه هم دستی پر شده بنداز تو حلقه و واسه تک تک row هاش عملیات درج رو انجام بده داخل دیتابیس البته اگه من سوالتو درست متوجه شده باشم در غیر اینصورت بیشتر توضیح بده
    خوب من میخوام ببینم که چطوری اینکارو انجام بدم یعنی اینکه سطر به سطر و ستون به ستون اطلاعات اون گرید و بریزم توی یک شیت از فایل اکسلم.

  4. #4
    این کد خواندنه، فکر کنم بتونی insert اونو راحت بنویسی:


    Public Function GetQuestionAnswerFromXlsFile(ByVal _path) As DataSet
    Try
    Dim str As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & _path & ";Extended Properties=""Excel 8.0;HDR=yes;IMEX=1"""
    Dim Con As New OleDb.OleDbConnection(str)

    Dim oledaQ As New OleDb.OleDbDataAdapter("Select QSTN_ID,CRS_ID,SEC_ID,USR_ID,DFFCLT_GRD_ID,QSTN_TP _ID,QSTN_DSC,QSTN_SCR FROM [question$]", Con)

    Dim ds As New DataSet

    oledaQ.Fill(ds, "question")

    Return ds
    Catch ex As Exception
    'HttpContext.Current.Response.Write(ex.Message)
    Return Nothing
    End Try
    End Function

  5. #5
    دوست عزیز مشکل من دقیقا Insert هستش...

  6. #6
    ببین عزیز من شما داخل فایل اکسل یه sheet داری درسته؟ که در اصل همون اسم table هست . تعدادی ستون داری که نام دارن . خوب مشکلت چیه؟ اگه خطایی میده بگو ببینیم چیه واگرنه هم که !!!

    با این حال یه نگاه به این لینک ها بنداز اولی کامل کامل توضیح داده دومی هم بد نیست:

    http://www.beansoftware.com/NET-Tuto...-Database.aspx


    http://aspalliance.com/articleViewer...aId=904&pId=-1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •