نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش Form.Text به صورت متحرک مثل jetAudio

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    Question نمایش Form.Text به صورت متحرک مثل jetAudio

    سلام
    کسی از دوستان میدونه چطوری میشه text یه فرم رو که توی taskbar هم نمایش داده میشه مثل نرم افزار jet audio متحرک کرد؟
    اگه دیده باشین توی jet audio وقتی یه کلیپ اجرا میشه تمام اطلاعات کلیپ به صورت متحرک توی taskbar نشون داده میشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    می‏تونی با یه timer هر 010/0 ثانیه یه بار یه کاراکتر به text فرمت اضافه کنی. بعد که پر شد. کاراکتر کاراکتر از سمت راست کم کنی بجای از سمت چپ space اضافه کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459
    مطلب شما درست استاد.....اما میخواستم ببینم کسی dll یا api سراغ نداره که این کارو انجام بده؟

  4. #4
    بهترین روش استفاده از تایمر و بازی کردن با خاصیت text فرم مورد نظرتونه.
    بهتره که برای هر کاری سراغ dll یا ocx نرید چون تنبلی در کدنویسی میاره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    این یک تکه کد خیلی ابتدایی می‌تونی کاملش کنی

    public partial class Form1 : Form
    {
    string s = "This is my Form's Title";
    char[] title = new char[10];
    string st;
    int i = 0;
    ...
    ...
    ...

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (i > s.Length)
    i = 0;
    if (i < s.Length - 9)
    s.CopyTo(i, title, 0, 10);
    this.Text = new string(title);
    i++;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. فرق form.showبا form.dialogsho
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 17:50 عصر
  2. شرط گذاشتن روی text مربوط به form
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 06:39 صبح
  3. sub form درcontinues form
    نوشته شده توسط samaneh_h در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1385, 07:40 صبح
  4. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر
  5. refresh کردن master form از طریق detail form
    نوشته شده توسط mojtaba_abolhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •