نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش checkbox برای خانه های grid برای فیلدهای boolien

  1. #1

    نمایش checkbox برای خانه های grid برای فیلدهای boolien

    چگونه می شود در دیتا گرید برای فیلدهای بولین چک باک گذاشت ؟

  2. #2
    سلام دوست عزیز برای اینکار باید از کنترلهای خاص مثل UltraGrid یا VS Flex GRid استفده کنی. استفاده از کنترلهای استاندارد VB امکانپذیر نیست.
    ارادتمند علیرضا ناصری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Maryam_y_m
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    here
    پست
    138
    این امکان در VB به راحتی امکان پذیر است. باید یک tableStyle تعریف کنی و هنگام تعریف ستون مورد نظر آن را از نوع DataGridBoolColumn تعریف کنی. به مثال زیر دقت کن:

    Dim TblStyle As New DataGridTableStyle
    Dim tblCrrncMngr As CurrencyManager = CType(BindingContext(DsBase.Tables.Item("Tbl_Simpl eAttribute")), CurrencyManager)

    With DG
    '.SetDataBinding(DsBase, "Tbl_SimpleAttribute")
    .DataSource = DsBase.Tbl_SimpleAttribute
    .BackgroundColor = System.Drawing.Color.AntiqueWhite
    .CaptionBackColor = System.Drawing.Color.Brown
    .CaptionForeColor = System.Drawing.Color.LemonChiffon
    .ParentRowsBackColor = System.Drawing.Color.Lavender
    .ParentRowsForeColor = System.Drawing.Color.Black
    .CaptionText = "لیست خصیصه های ساده"
    .TableStyles.Clear()
    End With
    With TblStyle
    .MappingName = DsBase.Tbl_SimpleAttribute.TableName
    .BackColor = System.Drawing.Color.White
    .ForeColor = System.Drawing.Color.Black
    .GridLineColor = System.Drawing.Color.Brown
    .HeaderBackColor = System.Drawing.Color.BurlyWood
    .HeaderForeColor = System.Drawing.Color.Brown
    .AlternatingBackColor = Color.AntiqueWhite
    .RowHeaderWidth = 10
    .ForeColor = Color.Black

    End With
    Dim Textbox3 As New DataGridBoolColumn
    Textbox3.Alignment = HorizontalAlignment.Left
    Textbox3.MappingName = "Selected"
    Textbox3.HeaderText = "انتخاب"
    Textbox3.Width = 65
    Textbox3.NullText = String.Empty
    Textbox3.AllowNull = False
    Textbox3.ReadOnly = False
    TblStyle.GridColumnStyles.Add(Textbox3)

    Dim Textbox1 As New DataGridTextBoxColumn
    Textbox1.MappingName = "SimpleAttributeID"
    Textbox1.Alignment = HorizontalAlignment.Left
    'Textbox1.TextBox.Font = Font.Bold.TrueString
    Textbox1.HeaderText = "کد"
    Textbox1.Width = 0
    Textbox1.NullText = String.Empty
    TblStyle.GridColumnStyles.Add(Textbox1)

    Dim Textbox2 As New DataGridTextBoxColumn
    Textbox2.Alignment = HorizontalAlignment.Left
    Textbox2.MappingName = "SimpleAttributeName"
    Textbox2.HeaderText = "نام خصیصه"
    Textbox2.Width = 200
    Textbox2.NullText = String.Empty
    Textbox2.ReadOnly = True
    TblStyle.GridColumnStyles.Add(Textbox2)

    DG.TableStyles.Add(TblStyle)
    DsBase.Tbl_SimpleAttribute.DefaultView.AllowNew = False]]

  4. #4
    اگر از TableStyle استفاده می کنید همون جا میشه این کارو انجام داد .
    قسمتی که مربوط به اضافه کردن ستون هست یه فلش کوچیک داره کنار دکمه Add که وقتی برنید نوشته
    DataGridBoolColumn
    و در قسمت Mapping هم که باید اسم ستون را وارد نمایید .

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن CheckBox درون Grid
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 08:29 صبح
  2. checkbox در دیتاریپورت(فوری کمک میخام)
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 07:06 صبح
  3. مشکل CheckBox در فیلدهای Yes/No در Grid View 2005
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 16:49 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 05:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •