نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Date and Time Properties

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Date and Time Properties

    سلام
    سوال چه شکلی میشه از داخل برنامه به Date and Time Properties دسترسی داشت
    مثلا با زدن یک باتم پنجره Date and Time Properties باز بشه؟؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار FarhadShafagh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    Smile

    API مربوطه رو پیدا نکردم ولی فایل اجرایش رو می تونی از تو برنامه اجرا کنید.
    اسم فایل : timedate.cpl
    مسیر : C:\WINDOWS\system32\timedate.cpl


    using System.Diagnostics;

    Process myProc;
    myProc = Process.Start("timedate.cpl");



  3. #3
    هر کدام از فایلهای کنترل پانل رو با پسوند CPL ، می تونید به روش زیر اجرا کنید

    System.Diagnostics.Process.Start("timedate.cpl");

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    از راهنماییتون ممنون
    آیا راهی هست بعد از اینکه تاریخ رو تصحیح کردیم و OK رو زدیم
    تو برناممون اتفاقی که می خوایم رخ بده؟؟؟

  5. #5
    بیشتر توضیح بدید که چه اتفاقی می خواهید که بیفته

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    بیشتر توضیح بدید که چه اتفاقی می خواهید که بیفته
    بعد از اینکه تاریخ رو تصحیح کردیم و OK رو زدیم
    داخل برنامه یک تابع فراخوانی شه
    که کارش تصحیح چند لیبل که تاریخ و ساعت رو نشون می دن

    با تشکر

  7. #7
    یکی از راه ها استفاده از یک timer و کنترل تاریخ جاری سیستم می تونه باشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    از متد WaitForExit استفاده کنید.

    Process pr = new Process();
    pr.StartInfo = new ProcessStartInfo("timedate.cpl");
    pr.Start();
    pr.WaitForExit();
    //Console.Beep();

تاپیک های مشابه

  1. Date Time
    نوشته شده توسط JackJumper.Net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 01:18 صبح
  2. date && time
    نوشته شده توسط babak23 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 22:23 عصر
  3. Help vb.net TIME AND DATE
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 09:39 صبح
  4. چطوری می‌تونم زمان وتاریخ سیستم رادر برنامه‌ام نشان دهم
    نوشته شده توسط nahdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 01:39 صبح
  5. فرا خوانی Date and Time Properties ویندوز
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 23:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •