نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشگل جهت در printdocument

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    مشگل جهت در printdocument

    سلام بر همه دوستان

    من یک مشگل بزرگ دارم توی printdocument مثلا عبارت نام: رو وارد میکنم . حالا لازم دارم که توی printdocument این رو درست نشون بده یعنی وارونه نکنه و نقطه رو نبره آنطرف نمی خواهم متد معکوس کننده رشته هم بنویسم آیا api یا wmi یا چیزی داره که کلا این کنترل رو آدم کنه . یعنی نشه : نام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    منظورتون این هست که میخواهید یک رشته رو بصورت Right To Left توسط متد DrawString رسم کنید؟ اگر منظورتون این باشه:

    TextRenderer.DrawText(e.Graphics, "نام:", this.Font, new Point(0, 0), this.ForeColor, TextFormatFlags.RightToLeft);

    متن "نام:" بصورت راست به چپ در شیئ e.Graphics رسم میشود.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    اگه مشکلت حل نشد، به جای اینکه اول نام+: رو بنویسی، اینطوری بنویس :+نام یا بالعکس.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    اگه مشکلت حل نشد، به جای اینکه اول نام+: رو بنویسی، اینطوری بنویس :+نام یا بالعکس.

    خداییش این راه اصلا به ذهنم نمی رسید . آخه این راه حله . باز به اولی

تاپیک های مشابه

  1. PrintDocument
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •