نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ترتیب داده ها در mysql منهای اولی

  1. #1

    Wink ترتیب داده ها در mysql منهای اولی

    سلام خدمت دوستان
    یک جدول توی mysql که فیلد کلیدیش ID شون است حالا می خواهم یک کوئریاز جدولم بگیرم که بر اساس id به صورت نزولی مرتب شوند اما نمی خواهم آخرین id (جدیدترین مطلبی را که وارد شده) نمایش داده شود.
    با تشکر




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    Select * from tableName 
    Where ID not in(Select Top 1 ID from tableName order by ID DESC)
    order by ID DESC
    اینو دقیقاً نمی دونم جواب بده یا نه.حالا یه امتحان بکنید ضرر نداره.

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    دلیل نداره وقتی جواب سوالی رو نمی دونی، جواب بدی و بیشتر کاربر رو به چالش بکشونی!!!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    توی درست بودن گرامر دستور شک دارم ولی میدونم الگوریتم همینه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hossein taghi zadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    Mofateh dormitory @ Shiraz University
    سن
    36
    پست
    109
    با سلام

    SELECT * FROM tableName
    WHERE ID < (SELECT MAX(ID) FROM tableName)
    ORDER BY ID DESC


    دلیل نداره وقتی جواب سوالی رو نمی دونی، جواب بدی و بیشتر کاربر رو به چالش بکشونی!!!!
    روش جناب/سرکار mrrajabi کاملا" درسته.

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    خوب من مطمئنم شما SQL Server رو خوب بلدی، و البته مطمئنم MySQL بلد نیستی :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگر همیشه منظورت فقط و فقط کاهش یک سطره، بهتره این کار رو سمت پایگاه داده انجام ندی و سمت برنامه نویسی بنویسی. چون تقریبا سرعت کوئری ات با این روش دو برابر میشه.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    اگر همیشه منظورت فقط و فقط کاهش یک سطره، بهتره این کار رو سمت پایگاه داده انجام ندی و سمت برنامه نویسی بنویسی. چون تقریبا سرعت کوئری ات با این روش دو برابر میشه.
    درسته
    ولی ایشون فقط کوئری خواستن.دیگه با چند و چون کار ,کاری نداشتن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    اگر همیشه منظورت فقط و فقط کاهش یک سطره، بهتره این کار رو سمت پایگاه داده انجام ندی و سمت برنامه نویسی بنویسی. چون تقریبا سرعت کوئری ات با این روش دو برابر میشه.
    موافقم.
    البته در یک صورت مخالفم :
    اگر تعداد رکوردهایی رو که میخوای توی کوئریت بگیری، مشخصه(مثلاً 30 تا) می تونی اینکارو بکنی :

    SELECT * FROM table ORDER BY id DESC LIMIT 1,30

  10. #10
    دم همه دوستای گلم گرم.
    فکر نمی کردم اینجا به این زودی اینهمه جواب داده بشه.
    راه اول را که به نتیجه نرسیدم. اما پس از کلی فکر کردن روش آخر به کارم اومد که دیدم دوستان زحمتش رو کشیدن.

    ولی واقعاً برام سوال پیش اومده اگه کلی رکورد (با تعداد نامعلوم)داشته باشم بخوام مثلاً 100 تای اول آن نمایش داده نشه چکار باید بکنم.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227
    ولی واقعاً برام سوال پیش اومده اگه کلی رکورد (با تعداد نامعلوم)داشته باشم بخوام مثلاً 100 تای اول آن نمایش داده نشه چکار باید بکنم.
    یبار باید تعداد رکورد ها رو بدست بیارید و بعدش همون Select‌با Limit رو بکار ببرید.

    SELECT * FROM table ORDER BY id DESC LIMIT 101,n
    که n همون تعداد رکوردها هست که از تابع count بدست میاد.



  12. #12
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    البته فکر کنم اگه یه مقدار کوئری رو پیچیده اش کرد، بشه با یک کوئری هم گرفت.
    تست میکنم، اکه موفق شدم، میذارمش

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 02:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 12:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •