نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در باز شدن سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    مشکل در باز شدن سایت

    سلام
    من یک سایت با بانک sqlServer رو آپلود کردم اما با خطای زیر در باز شده سایت مواجه شدم
    www.moallem.org
    وقتی هم در ادامه اسم سایت، آدرس صفحه اول رو تایپ می کنم باز هم به مشکل برمیخورم و باز نمیشه
    WWW.moallem.org/default.aspx
    پیغام هایی که داده رو انجام دادم (customErrors= off)، پورت 1433 هم باز است، من از طریق publish در محیط خود VS2005 T سایت رو آپلود کردم،dataBase رو هم از طریق script گرفتن و Export کردن به روی هاست منتقل کردم (اما نمیدونم چرا نمیتونم بانکم رو روی هاست ببینم، البته توی خود محیط sqlServer2000 کامپیوترم به sqlServer سرور متصل میشه اما از آدرس sql.moallem.org یک صفحه خطا نشون داده میشه و نمیتونم اطلاعات بانک رو از تو خود هاست (dataBase Manager) و از این آدرس ببینم؟!!!!!!! فولدری به نام db هم در کنار فولدرهای نشون داده شده در fileManager کنترل پنلم(helm) ایجاد نشده و وجود نداره)؟
    من روی اینترنت خلی سرچ کردم، تمام پست های مرتبط با این موضوع رو هم در این فروم خوندم و راه حل هایی که پیشنهاد شده بود رو چک کردم اما باز هم درست نشد، از زمان تحویل پروژه ام هم گذشته و حسابی تحت فشار هستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید ممکنه مشکل از کجا باشه ؟!!!؟؟؟؟؟
    و یه مورد دیگه اینکه چطوری باید خاصیت write رو به فولدرهای روی هاست بدم؟(این یه مورد رو نمیدونستم چطوری باید چک کنم و انجام بدم، فقط توی قسمت مربوط به اکانت ftp گزینه write toFolder داشتیم که تیکدار کرده بودم.)




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    اگه پروژت پایین کار میکنه، یه تماس با هاست بگیر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    چند احتمال در به وجود آمدن این خطا وجود داره
    1- اتصال به دیتابیس درست صورت نمی گیره یا آدرس دهیت مشکل داره یا هاست مورد داره
    2- مشکل از web config باشه گاهی اوقات پایین مورد نداره ولی می ره بالا ایراد داره
    3- جداولی که تو دیتابیس گذاشتی ناقصه یا یکی از جدولات که پایین مثلاً primery key داشته بالا نذاشتی
    4- رو سایت asp.net2.0 نصب نیست
    5- مشکل از هاسته که باید باشون تماس بگیری تا درستش کنن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    سلام
    نباید که customErrors رو برابر با off قرار بدی ، داره بهن میگه الان off هستش ، باید یرایر با RemoteOnly قرار بدی تا مشکل اصلی رو بهت نشون بده

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط ***UNIQUE*** مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک سایت با بانک sqlServer رو آپلود کردم اما با خطای زیر در باز شده سایت مواجه شدم
    www.moallem.org
    سلام

    مشکل Default.aspx رو که از پنل ادمین هاست میشه تنظیم کرد.

    مشکل بعدی هم فکر کنم از ورژن Asp.net هست که در فایل web.config از دستورات Asp.net 2.0 استفاده کردی در حالیکه ورژن هاست 1.1 هست.

    موفق باشید.

  6. #6
    نباید که customErrors رو برابر با off قرار بدی ، داره بهن میگه الان off هستش ، باید یرایر با RemoteOnly قرار بدی تا مشکل اصلی رو بهت نشون بده
    کاملا بر عکس گفتی.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    دوست گرامی شما برای Debugکردن پروژه در هاست بهتر است که در Webconfig پروژه ConnectionString بانک را برابر هاست قرار دهید تا از کامپیوتر خودتان به بانک روی هاست متصل بشه البته برای این کار پیشنهاد می دم که از اینترنت 64 به بالا استفاده کنید از این طریق می تونید ببیند دقیقا ایراد از کجا می تونه باشه از بانک است و یا از قسمت های دیگر پروژه

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط maxpayn2 مشاهده تاپیک
    سلام
    نباید که customErrors رو برابر با off قرار بدی ، داره بهن میگه الان off هستش ، باید یرایر با RemoteOnly قرار بدی تا مشکل اصلی رو بهت نشون بده
    اگر Off باشه error رو برای همه نمایش میده!
    اگر On باشه error رو با کوئری میفرسته به جایی که خودت تنظیم کردی!

    <system.web>
    <customErrors defaultRedirect="error.aspx" mode="On"/>
    </system.web>

    یادت باشه که Web.Config خاصیت Case Sensetive داره یعنی Off درسته نه off

    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    از راهنمایی همه دوستان بسیار ممنونم
    چند احتمال در به وجود آمدن این خطا وجود داره
    1- اتصال به دیتابیس درست صورت نمی گیره یا آدرس دهیت مشکل داره یا هاست مورد داره
    2- مشکل از web config باشه گاهی اوقات پایین مورد نداره ولی می ره بالا ایراد داره
    3- جداولی که تو دیتابیس گذاشتی ناقصه یا یکی از جدولات که پایین مثلاً primery key داشته بالا نذاشتی
    4- رو سایت asp.net2.0 نصب نیست
    5- مشکل از هاسته که باید باشون تماس بگیری تا درستش کنن
    1- فکر نمیکنم آدرس دهی مشکل داشته باشه چون روی local درست کار میکنه.
    آیا وقتی میخوام سایت رو روی هاست ببرم باید تنظیمات خاصی رو روی connectionString یا ... در کدهای نوشته شده انجام بدم؟
    2- میتونید برای نمونه بگید احتمال داره چه مشکلی باشه و چطوری باید حلش کرد؟
    3- آخه من جداول رو بالا بصورت دستی روی هاست ایجاد نکردم که احتمال بوجود آمدن این مشکل باشه؛ از طریق Export و script گرفتن در خود محیط sqlServer آپلود کردم.
    4- چک کردم، روی .NET2 تنظیم شده بود.


    دوست گرامی شما برای Debugکردن پروژه در هاست بهتر است که در Webconfig پروژه ConnectionString بانک را برابر هاست قرار دهید تا از کامپیوتر خودتان به بانک روی هاست متصل بشه البته برای این کار پیشنهاد می دم که از اینترنت 64 به بالا استفاده کنید از این طریق می تونید ببیند دقیقا ایراد از کجا می تونه باشه از بانک است و یا از قسمت های دیگر پروژه
    من مبتدی هستم و اولین باره که دارم با هاست کار میکنم و سایت آپلود میکنم، ممنون میشم دقیق بگید باید چه مراحلی رو برای اینکار انجام بدم

    باز هم از توجه همه ممنونم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    1- فکر نمیکنم آدرس دهی مشکل داشته باشه چون روی local درست کار میکنه.
    آیا وقتی میخوام سایت رو روی هاست ببرم باید تنظیمات خاصی رو روی connectionString یا ... در کدهای نوشته شده انجام بدم؟
    ConnectionString رو متناسب با هاست باید تغییر بدی .

    <add name="Cn_Str1" connectionString="server=your db IP;database=dbname;uid=username;pwd=password"/>


    اینو تست کن تا بعد . . .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    connction string رو همینجوری که آقای hamidreza گفت درست کن user va pass db host رو بده
    2- اگه هاست شما از sqlserver2005 استفاده می کنه و شما شظ 2000 استفاده می کنید چون از export استفاده کردین مطمئناً primerykey ها defaltvalue ها و identyty های شما
    تو جدولاتون وارد نشده
    3- یه تغییر تو web.config ایجاد کن و دوباره publish کن اگه ایراد از web.config باشه درست می شه من خودم اکثر مواقع با این قضیه مشکل دارم ولی با این کار درست می شه
    این خطا زمانی پیش میاد که پروژه رو شما رو 2 کامپیوتر مختلف درست کردین یا وسط کار ویندوز عوض کردین 2 ویندوز مختلف البته همیشه هم این دلیلش نیست
    موفق باشید

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    از راهنمایی همه شما بسیار بسیار ممنونم
    اون مشکل حل شد و سایت نشون داده میشه اما موقع ورود به سایت با یک پیغام مواجه میشم که باید ok کنم تا سایت نمایش داده بشه
    چرا این پیغام رو میده ؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    تروخدا یکی راهنمایی کنه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    عزیز از کامپوننت استفاده می کنی؟
    این ماله اینه که یه چیزی استفاده کردی که free نیست و باید از سایت
    www.dyn-web.com بخری لیسانسشو

    مشکلت حل شد اون دکمه تشکر رو هم بفشاری بد نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •