نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نوشتن جدول ضرب با While

  1. #1

    نوشتن جدول ضرب با While

    سلام

    میخوام یه جدول ضرب با While بنویسم

    ممنون میشم کمک کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884
    یلام
    حالا چرا while ؟ وقتی میشه به خوبی از for استفاده کرد.
    آیا هدف مشخصی دارید یا...؟
    اگر کمی توضیح بدید شاید بتونیم کمکتون کنیم.

    موفق باشید

  3. #3
    راستش واسه خودم نمیخوام !!! برا کسی میخوام خیلی لازم داره - پروژه دانشجویی هست گفتن حتما باید با While باشه !

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjo IT
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55
    می تونید همانند حلقه ی for از دو حلقه ی while تو در تو استفاده کنید یکی شمارنده ی ستون هاست و یکی هم شمارنده ی سطر ها که حاصل ضرب سطر و ستون همان جدول ضرب است.فقط یادتون نرود که وقتی از حلقه ی دوم بیرون می آیید یاید شمارنده ی حلقه ی قبلی را دوباره یک کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    اینم جدول ضرب با While


    int main()
    {
    int i=1,j;
    clrscr();
    while (i<=10)
    {
    j=1;
    while (j<=10)
    {
    printf("%d \t ",i*j);
    j++;
    }
    printf("\n");
    i++;
    }
    getch();
    return 0;
    }


    به زبان سی

  6. #6

    نقل قول: نوشتن جدول ضرب با While

    سلام میشه کد جدول ضرب 5 در 5 با استفاده از زبان C#‎ حلقه for تو در تو بنویسید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •