نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: فارسی نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317

    فارسی نویسی

    سلام
    باتشکر از توجه شما
    من یک سئوال دارم:
    در حال نوشتن برنامه ایی با BorlandC++‎ هستم تحت داس باید یک سری داده هایی را از کاربر
    بگیرم برای گرفتن این داده ها بایستی به کاربر به صورت زبان فارسی اعلام کنم مثل:

    ضریب تبدیل را وارد کنید:

    من PE2 هم دارم ولی مانده ام چطور این کار را بکنم البته یک زمانی دیده بودم که این کار را با
    کمک یک ادیتور فارسی انجام میدادند لطفا کمک کنید
    ضمن تشکر مجدد از اینکه این موضوع را خواندید
    روانفر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    سلام
    اگر ممکنه لطفا راهنمایی کنید
    چطور در محیط PE2 بورلند ++C اجراکرده فارسی بنویسم آیا باید از VEGAF هم استفاده کنم؟ :?:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    و اما سپند

  4. #4
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    سپند خوبه اما:

    1- حافظه قابل توجه ای به خود اختصاص میدهد.
    2- بیش از یک فارسی ساز عمل میکند و همین گستردگی و مقیم حافظه بودن گاهی اوقات کار دست کاربر میدهد.
    3- باگهای زیادی دارد ...

    فارسی سازی که همراه این پست ضمیمه کرده ام مناسب تر است.

    موفق باشید،
    هادی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    سلام
    خیلی ممنون هر دوشون رو امتحان میکنم
    آقای Anti Evil میشه لطفاً راهنمایی کنید از فایل شما چطور استفاده کنم
    ممنون
    روانفر

  6. #6
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    برای استفاده از هر یک از فارسی سازهای پست شده کافی است ابتدا در محیط داس فارسی ساز مربوطه را اجرا و سپس وارد محیط برنامه نویسی مورد نظر خود شوید ...

    موفق باشید،
    هادی

  7. #7
    مهمان
    ببخشید با این کاربر هم میتونه فارسی تایپ کنه؟

  8. #8
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    خیر،
    همانطور که قبلا عرض کردم این فقط یک فارسی ساز است و بس !
    برای گرفتن رشته فارسی از ورودی، برنامه نویس باید خودش این امکانات را برنامه نویسی کند.

    موفق باشید،
    هادی

  9. #9
    مهمان
    میشه بگید چه طوری؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    با سلام
    شما باید اول یکی از این فارسی ساز ها را اجرا کنید . سپس یک تابع بنویسید که با فشار هر کلید حرف معادل آنرا چاپ کند.
    چون معمولا این فونتها یک قسمت از کد های اسکی را که به آنها نیاز نیست فارسی می کنند .شما اول باید شماره هر یک از انها را پیدا کنید سپس یک تابع بنویسید که با فشار هر دکمه اگر در حالت فارسی باشد معادل آنرا چاپ کند معمولا برای این کار باید از تابع gotoXY هم استفاده کنید و برای هر کاراکتر مکان نما را بر حسب کلید خود تغییر دهید.

    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  11. #11
    مهمان
    ببخشید میشه بگید این کد ها در کجا موجود است که کدام کدام است؟
    با تشکر

  12. #12
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    کاری ندارد.کافی هست شما یک حلقه for از یک تا 255 بنویسید و بوسیله printf بگویید هر عدد را به صورت کاراکتری بنویسد.

    for (int i=1;i<=255;i++)
    printf("code=%i -----char=%c",i,i);")

    البته باید فونت ران شده باشد
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  13. #13
    به نام حق

    سلام ... ببین این برنامه که این دوستمون فرستادن ( sepand ) رو می تونی اجرا کنی فارسی بنویسی دیگه ... ببین اول برو تو Command Prompt از اونجا اول سپند رو اجرا کن بعد برو تو محیط BorlandC و بعد هرجا خواستی فارسی بنویسی Scroll Lock رو بزن فارسی بنویس ...
    برای گرفتن رشته فارسی باید کاراکتر به کارکتر بگیری همینجوری که دوستان گفتن ولی خیلی سادست :
    char ch=getch(); // gereftan ch
    switch(ch) { //baresy halat ha
    case 'F' : //tamame horof ro bayad done be doone bezani
    ch='ب' ; // albate barax inja nemishe nevesht
    break; // be hamin sadegi
    {
    البته باید برای تمامی حالتها ( الف قبل باشه بعد باشه و ... ) و حروف کوچک و بزرگ درست کنی ... اگه بازم مشکلی بود بپرس

  14. #14

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •