نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت sp برای تغییر رمز عبور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Question ساخت sp برای تغییر رمز عبور

    سلام
    من spنوشتم که کارش تغییر رمز عبور به این صورت که نام کاربری و رمز عبور فعلی و رمز عبو جدید رو می گیره
    با دستور سلکت رمز عبور کاربر رو داخل یه متغیر موقت می ریزه سپس با رمز داده شده بررسی می کنه
    و در صورت صحیح بودن رمز کاربر رو تغییر می ده
    سوال
    آیه این عمل و کدها صحیحه؟
    چرا در هنگام سیو کردن ای ایرور رو میده ؟

    Incorrect syntax near '('.
    Incorrect syntax near ')'.

    CREATE PROCEDURE change_pass @user_name nchar(20),@now_pass nchar(20),@new_pass nchar(20) 

    (
    declare @Temporary_pass nchar(20)
    )
    AS
    begin
    select @Temporary_pass=pass from user_name_table where user_name_=@user_name
    if @Temporary_pass=@now_pass
    update user_name_ set pass=@new_pass

    end
    RETURN

    با تشکر

  2. #2
    من متوجه ارور شما نشدم. شیوه دیگری هم برای اینکار هست. ایجا رو نگا:
    عوض کردن پسورد اکانتهای SQL Server

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    عوض کردن پسورد اکانتهای SQL Server
    تشکر
    ولی من یک sp نوشتم برای تغیر رمز عبور کاربران در برنامه خودم نه در sql

    از دوستان کسی می تونه کد بالا رو بررسی
    و در صورت نیاز اصلاح کنه ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein taghi zadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    Mofateh dormitory @ Shiraz University
    سن
    38
    پست
    109
    با سلام

    CREATE PROCEDURE change_pass
    @user_name nchar(20),
    @now_pass nchar(20),
    @new_pass nchar(20)
    AS
    BEGIN
    DECLARE @Temporary_pass nchar(20)
    SELECT @Temporary_pass=pass FROM user_name_table WHERE user_name_=@user_name
    IF (@Temporary_pass=@now_pass)
    UPDATE user_name_TABLE SET pass=@new_pass
    END

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •