نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    Question مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    سلام
    من یه همچین کدی توی کتابم برای متصل شدن به بانک اطلاعاتی وجود داره

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("server=localhost;database=pubs;user id=sa;password=");
    SqlDataAdapter objDataAdopter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    objDataAdopter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdopter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdopter.SelectCommand.CommandText = "SELECT au_lname,au_fname FROM authors";

    objDataAdopter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    objConnection.Open();
    objDataAdopter.Fill(objDataSet, "authors");
    objConnection.Close();

    grdAuthor.AutoGenerateColumns = true;
    grdAuthor.DataSource = objDataSet;
    grdAuthor.DataMember = "authors";

    وقتی برنامه رو اجرا میکنم نمیتونه به بانک وصل بشه. آیا باید برای اتصال به بانک یک نام کاربری رو توی سرور تعریف کنیم؟ اگر بله چه جوری ؟
    به هر حال اگه مشکل دیگه ای هم ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    آیا پیغامی به شما میده ؟
    اصلا دیتابیس pubs در نسخه ی Sql Server شما وجود داره ؟
    در صورتی که هیچ پیغام خطایی نمیده و دیتابیس pubs هم در سیستم شما موجوده، واژه ی localhost در جلوی نام server رو به (local) تغییر بدید و دوباره سعی کنید.

  3. #3
    توی این Connection String بالا ، از کاربر sa و بدون رمز عبور استفاده شده. اگه که کاربر sa شما رمز داره ، آخر خط کنار Password بنویسید.
    در حال کلی باید دید که SQL Sqerver شما چطوری تنظیم شده. روی Windows Account یا SQL Account?
    اگر ویندورزه ، یه کاربر در کامپیوتر سرور توسز ویندوز ایجاد کنید و توی رشته اتصال استفاده کنید. اگر SQl بود ، در قسمت Users خود SQL SErver یکی بسازید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    آیا پیغامی به شما میده ؟
    اصلا دیتابیس pubs در نسخه ی Sql Server شما وجود داره ؟
    این ارور رو میده

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes
    Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server
    در مورد وجو داشتن بانک pubs من کجا رو باید چک کنم؟


    در حال کلی باید دید که SQL Sqerver شما چطوری تنظیم شده. روی Windows Account یا SQL Account?
    اگر ویندورزه ، یه کاربر در کامپیوتر سرور توسز ویندوز ایجاد کنید و توی رشته اتصال استفاده کنید. اگر SQl بود ، در قسمت Users خود SQL SErver یکی بسازید
    میشه بیشتر توضیح بدید که برای انجام این کارا کجا باید برم .من اطلاع ریادی از بانک ها اطلاعاتی ندارم و تازه شروع کردم
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    خواهشا یکی کمک کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    برنامه ی Sql Server Configuration Manager رو از مسیر زیر اجرا کنید :
    Start > All Programs > Microsoft Sql Server 2005 > Configuration Tools > Sql Server Configuration Manager
    در سمت چپ روی Sql server 2005 network Configuraion کلیک کنید.
    در سمت راست روی Protocols for YourSqlServerInctance دابل کلیک کنید.
    گزینه های Named Pipes و Tcp/IP رو روی Enable بذارید (پیغام مورد نظر رو ok کنید)
    در سمت چپ روی Sql Server 2005 Services کلیک کنید.
    در سمت راست روی Sql Server (YourSqServerInctance) کلیک راست کنید و گزینه ی Restart رو بزنید (یا یه بار Stop کنید و دوباره Start کنید)
    حالا برنامه تون رو اجرا کنید.
    اگه باز همین پیغام خطا رو دیدی، دوباره به مسیر بالا برو و در قسمت Protocols for YourSqlServerInctance روی Named Pipes راست کلیک کن و Properties رو بزن
    در قسمت Pipe Name این عبارت رو بنویس :
    \\.\pipe\sql\query

    حالا یه بار دیگه سرویس Sql رو Restart کن.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    دوست عزیز واقعا ممنون، خیلی خیلی لطف کردی
    من وقتی این کدی رو که دادی

    \\.\pipe\sql\query

    وارد کردم مشکل اتصال رفع شد. ولی الان از نام کاربری ارور میگیره

    Loggin failed for user 'sa'. That user not associated with a trusted SQL Server connection

    من چه جوری باید یک user جدید تعریف کنم؟

  8. #8
    هنگام نصب به sa رمز عبور دادید؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    هنگام نصب به sa رمز عبور دادید؟
    نه، من اصلا کاربری با این نام هم تعریف نکردم. موقع نصب visual هر چی بوده خودش نصب کرده. من تغییری ندادم

  10. #10

    Smile رفع مشکل اتصال به دیتابیس !

    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز واقعا ممنون، خیلی خیلی لطف کردی
    من وقتی این کدی رو که دادی

    \\.\pipe\sql\query

    وارد کردم مشکل اتصال رفع شد. ولی الان از نام کاربری ارور میگیره

    Loggin failed for user 'sa'. That user not associated with a trusted SQL Server connection

    من چه جوری باید یک user جدید تعریف کنم؟

    سلام دوست عزیز . اگر از یک کامپیوتر استفاده می کنی خط اول رو به صورت زیر تغییر بده :

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("server=(local);data source=(local);initial catalog=pubs;integrated security=SSPI");

    90%
    جواب می ده .
    من توصیه می کنم از
    SQL Server 2000
    استفاده کن
    !

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    سلام دوست عزیز . اگر از یک کامپیوتر استفاده می کنی خط اول رو به صورت زیر تغییر بده :

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("server=(local);data source=(local);initial catalog=pubs;integrated security=SSPI");


    90%
    جواب می ده .
    من توصیه می کنم از
    SQL Server 2000
    استفاده کن
    از شما هم ممنونم
    کد شما رو هم امتحان کردم ولی باز هم ارور داد. این دفعه به جای ارور گرفتن ار کاربر sa از خود نام کاربری ویندوز ارور گرفت

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546
    میتونی از
    "Server = {0}; Database = {1}; UId = {2}; Pwd = {3};"
    یا از
    "Server = {0}; Database = {1}; Integrated Security = True;User Instance=true;"
    استفاده کنی و درصورتی که دیتابیس Express باشه میتونی از
    @"Data Source = .\\SQLEXPRESS;
    AttachDbFilename = |DataDirectory|\\{0}.mdf;
    Integrated Security = True;
    User Instance = True"
    استفاده کنی.

    و اما در مورد Named Pipes فقط کافیه یک Aliases از نوع Named Pipes بسازی:
    Protocol = Named Pipes
    Server = .
    یا
    Protocol = Named Pipes
    Server = .\SQLEXPRESS
    یا
    Protocol = Named Pipes
    Server = local

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    دوست عزیر میشه دقیق تر توضیح بدید. این کد هایی که نوشتین باید در connection string وارد کنم؟ به جای 1 و 2 و3 باید نام اونا رو وارد کنم؟
    از این
    و اما در مورد Named Pipes فقط کافیه یک Aliases از نوع Named Pipes بسازی:
    Protocol = Named Pipes
    Server = .
    یا
    Protocol = Named Pipes
    Server = .\SQLEXPRESS
    یا
    Protocol = Named Pipes
    Server = local
    هم چیزی سر در نیوردم. من با کارهایی که جناب hdv212 گفتن مشکلم در اتصال به بانک حل شد. الان فقط مشکلم تعریف user هست.

  14. #14
    پس از یکی از UserName و Password های ویندوز استفاده کنید. یکی از User های ویندوزتون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    emad_67 عزیز احتمالا یوزر sa غیر فعاله
    باید اونو در داخل Sql Management Studio فعالش کنی، در قسمت یوزرها باید اینکار رو بکنی.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546
    این خیلی مسخره است که برای هر کاری که با دیتابیس داریم این سوالا رو مطرح کنیم.
    من از موقعی که کد نویسی رو بطور نیمه حرفه ای شروع کردم تا حالا شاید فقط یک بار با این مسایل برخردم و از اون موقع تا حالا دیگه سراغ نوشتن دستور برای وصل شدن به دیتابیس نرفتم.
    شما هم اگه میخوایید راحت بشید و این کد ها رو در انبار ذهنتون جاسازی کنید سراغ کلاس نویسی برید یا
    کمی دقیق تر سراغ معماری چند لایه (nTier َArchitet)

  17. #17
    برای اینکه از صحت user sa مطمئن بشید. وقتی Sql Server Managment Studio را اجرا کردید از گزینه سوم Authentication را به Sql Server تغیر دهید و کاربر و رمز عبور را وارد کنید تا ببینید وصل میشید یا نه؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    پس از یکی از UserName و Password های ویندوز استفاده کنید. یکی از User های ویندوزتون
    من اینجوری نوشتم درسته؟

    SqlConnection objconnection = newSqlConnection("server=localhost;database=pubs;user id=emad;password=");

    ولی باز هم ارور داد
    emad_67 عزیز احتمالا یوزر sa غیر فعاله
    باید اونو در داخل Sql Management Studio فعالش کنی، در قسمت یوزرها باید اینکار رو بکنی.
    برای اینکه از صحت user sa مطمئن بشید. وقتی Sql Server Managment Studio را اجرا کردید از گزینه سوم Authentication را به Sql Server تغیر دهید و کاربر و رمز عبور را وارد کنید تا ببینید وصل میشید یا نه؟
    من Sql Server Managment Studio رو ندارم یعنی وقتی از all program به قسمت Configuration Tools از SQl server200 میرم فقط 3 گزینه داره:

    SQL Server Configuration Manager
    SQL Server Error and Usage Reporting
    SQL Server Surface Area Configuration

    حالا اگه اینی که میگین جای دیگه هست بفرمایید که برم.
    ضمنا من نسخه Express از sql 2005 رو کامپیوترم نصبه، حالا نمیدونم این مشکلی ایجاد میکنه یا نه چون در قسمتی که جناب hdv212 عزیز فرمودن:
    در سمت راست روی Sql Server (YourSqServerInctance) کلیک راست کنید و گزینه ی Restart رو بزنید (یا یه بار Stop کنید و دوباره Start کنید)
    من به جای گزینه Sql Server (YourSqServerInctance) این گزینه رو دارم:
    SQL server(SQLEXPRESS(
    ولی به هر حال مشکلی ایجاد نکرد و کارایی که گفته بدم درست انجام شد
    بازم از پیگیری های شما دوستان ممنونم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    دوست عزیز بهتره از Trusted Connection استفاده کنی که دیگه نیازی به ذکر user و pass نداشته باشی، برای دیدن Connection String های مختلف با دیتابیس های مختلف به لینک زیر مراجعه کنید و پس از انتخاب نوع دیتابیست ، Connection string مورد نظرتو انتخاب کن :
    http://www.connectionstrings.com/

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Thumbs down Connection string

    به فایل ضمیمه توجه فرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    دوست عزیز واقعا ممنون
    من وقتی در پنجره Add connection در sql connection ایی که به فرمم اضافه کردم یوزر sa رو وارد کردم، باز هم ارور داد و وقتی با windows Authentication خواستم وصل بشم اروری مبنی بر اینکه دیتابیس pubs وجود ندارد را داد و مشکل یوزر حل شد. به هر حال اصلا شاید یوزری به نام sa هم تعریف نشده باشه.
    بازم خیلی متشکرم از لطفی که کردین.
    از دوستان کسی میدونه که دیتابیس pubs کلا توی sql 2005 وجود نداره یا فقط برا من اینجوریه؟

  22. #22
    یک فایل با پسوند udl بسازبد. (برای ساختنش می تونید یک فایل txt بسازید و اونو rename کنید)
    از این طریق یک connection مس تونید بسازید . به sql وصل بشید و لیست database ها تون رو ببینید.
    ولی پیشنهاد من اینه که Sql Server 2000 Enterprise را کامل نصب کنبد تا بهتره بتونیم کمکتون کنیم

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    یک فایل با پسوند udl بسازبد. (برای ساختنش می تونید یک فایل txt بسازید و اونو rename کنید)
    از این طریق یک connection مس تونید بسازید . به sql وصل بشید و لیست database ها تون رو ببینید.
    ولی پیشنهاد من اینه که Sql Server 2000 Enterprise را کامل نصب کنبد تا بهتره بتونیم کمکتون کنیم
    با تشکر اینم راه خوبی بود. در قسمت initial catalog در تب connection از این فایل فقط 4 تا دیتابیس وجود داره که اونی که من میخوام جزش نیست.
    به هر حال از همه آقایون کمال تشکر رو دارم. تا برم sql server 2000 رو نصب کنم ببینم چی میشه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    برای دانلود دیتابیس pubs که یکی از sample های sql server 2000 هست به این لینک مراجعه کنید.
    همچنین برای دانلود sample های sql server 2005 به این لینک مراجعه کنید.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Wink ارتباط با sql

    به فایل ضمیمه توجه کنید. انشالله که مشکل شما را حل کند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    با سلام
    من نمی تونم توی شبکه به SQL SERVER کانکت بشم ...
    تمام مطالبی رو هم که توس سایت دوستان اعلام کرده بودن . بررسی کردم ولی بازم نشد ...


    من کانکشن های زیر رو امتحان کردم ... ولی همه یک ایراد رو میگیرن ...

    کانکشن های امتحان شده

    Data Source=Behrooz;Initial Catalog=MCI;Integrated Security=True ; User=sa ; Password=1

    data source="192.168.0.1";workstation id="192.168.0.2";pwd=1;packet size=4096;integrated security=SSPI;user id=Behrooz;persist security info=False;initial catalog=MCI

    Server=192.168.0.1;Database=MCI;User ID=sa;Password=1;Trusted_Connection=False;

    server=192.168.0.1;database=MCI;user id=sa;password=1;




    ایراد گرفته شده

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی


  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    با سلام
    من هم این مشکل رو دارم دیتا بیس من هم با 2005 نوشتم و با دات نت اونو فراخوانی کردم حالا این جور خطاهای بالا رو می گیره سوال من اینه که من این برنامه رو می خوام به شکل یک setup در بیارم اگه بنا باشه چنین مشکل هایی رو برا اون کاربر به وجود بیاره که ضایعه می شه . مشکل من ارتباط از نوع تک سیستمی هست نه شبکه ای

  29. #29

    نقل قول: مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    از این رشته اتصال استفاده کن :
    string strcon="data source=localhost;initial catalog=bank name;integrated security=true

    اینم ایمیلم اگه جواب نگرفتی به من میل بزن
    mehdi_zamani18@yahoo.com

  30. #30
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    لطفا در هنگام جواب دادن به تاریخ پستها هم نگاه کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •