نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: روش صحیح نمایش صفحه به صفحه اطلاعات در asp

  1. #1

    روش صحیح نمایش صفحه به صفحه اطلاعات در asp

    دنبال یک روش اصولی برای بیرون کشیدن اطلاعات از دیتابیس و نمایش اونها به صورت مثلا 10 تایی در هر صفحه در asp میگردم(تالار گفتمان) من تنها روشی که در حال حاضر بلدم بیرون کشیدن یکدفعه اطلاعات و ریختن در آرایه هست که خوب زمان loading رو افزایش میده! با دستورات sql چطور میشه این کار رو انجام داد؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    بهتره توی انجمن مربوطه مطرح کنید :)

  3. #3
    منم این وال پرسیدم ولی هیچکس به من جواب نداد!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    دوست عزیز دستور sql برای این کار وجود دارد .در اکسس از دستور top استفاده کن و در sql server2005 از دستور rownumber
    بهرحال اگر خواستید برایتان دستورش می گذارم
    موفق باشید

  5. #5
    خودم یک چیزایی پیدا کردم! با sql میشه خیلی راحت این کار رو کرد البته نه با روشهایی که دوستمون گفتن! به قطعه کد زیر توجه کنید:
    Set Recordset = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    sSQL="...."
    Recordset.CursorLocation = 3
    Recordset.open sSQL, connect
    Recordset.PageSize = 10

    next10 = getNext10(CurrPage)
    prev10 = getPrev10(CurrPage)
    Recordset.AbsolutePage = CurrPage
    .......

  6. #6
    اگه تو محیط Dreamweaver برنامه نویسی می کنی می تونی بعد از واکشی داده ها از DB آنها رو با Repeated Region نشون بدی.

  7. #7
    با سلام .
    ابتدا از همه دوستان خواهش می کنم اگر قرار است کد تو صفحه بنویسند اون رو داخل تگ کد قرار بدن تا شکل صفحه به هم نریزه.
    در مورد سوال باید عرض کن ک دستور top که دوستان فموده اند فقط برای ابتدای کار مورد استفاده است .
    ولی اگر بخواهیم مثلا یک پیجینگ درست کنیم ، باید بتوانیم ده تای اول ، ده تای دوم و همین طور باقی صفحات 10 تایی را به صورت مجزا از هم لود کنیم.
    اگر بانک Mysql باشه ، این کار بسیار راحت هست. کافیست از دستور Limit استفاده کنیم.

    select id from t1 limit 5,10

    این بدان معنی است که فیلد id از تیبل t1 را باز کن و دستور limit انتها به این معنی است که صفحه پنجم از رکورد های 10 تایی را باید لود کند.
    حال اگر در سایت از بانک اکسس استفاده کرده ای دیگر این قابلیت را نداریم .
    اگر با اکسس کار می کنی باید از کدهایی که خودت مینویسی بهره ببری.
    اگر نیاز به کد صفحه بندی در اکسس داشتی بگو تا اینجا برایت قرار دهم.

  8. #8
    لطفاً کد مورد نظر در اکسس را هم بنویسید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •