نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه استفاده از net send در #C ?????

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6

    Unhappy نحوه استفاده از net send در #C ?????

    سلام

    من با استفاده از #C یه windows service نوشتم که به طور اتوماتیک مثل بقیه سرویسهای ویندوز run میشه ، حالا می خوام در مواقع خاص مثلا زمانیکه ارتباط شبکه قطع میشه یه پیغام به کاربر بدم ، و این پیغام باید از طریق همین سرویس مدیریت بشه ، فکر می کنم باید برای این کار از netsend استفاده کنم ، کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟؟؟؟ نمی دونم که چطور باید از netsend استفاده کنم ....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    حالا می خوام در مواقع خاص مثلا زمانیکه ارتباط شبکه قطع میشه یه پیغام به کاربر بدم

    برای مطلع شدن از قطع یا وصل شدن به شبکه، میتونید از رویدادهای زیر استفاده کنید:

    System.Net.NetworkInformation.NetworkChange.Networ kAddressChanged
    System.Net.NetworkInformation.NetworkChange.Networ kAvailabilityChanged

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6
    نه مشکل من تو فرستادن یه پیغام به کاربر از طریق این سرویسی است که نوشتم ، چطور

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6
    نه مشکل من تو فرستادن یه پیغام به کاربر از طریق این سرویسی است که نوشتم ، چطور می تونم یه پیغام به کاربر بدم ؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    منظورتو درست متوجه نشدم، اگه میخوای به همون سیستم به کاربر اطلاع بدی میتونی از NotifyIcon استفاده کنی یا از کامپوننت های مختلف مثل این.
    ولی اگه میخوای پیغام رو از طریق شبکه بفرستی(حالا با توجه به منظورت که میگی شبکه قطع بشه ولی اینم به عنوان راهنمایی میگم) میتونی از این لینک کمک بگیری.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    نمی دونم که چطور باید از netsend استفاده کنم
    برای چی با خود net send نمی تونی کار کنی؟؟ مشکلش چیه؟؟ من قبلا استفاده کردم...

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6
    میشه نمونه کد استفاده از net send رو برام بفرستین ؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    من اول یک فایل متنی (با پسوند BAT) مثلا با نام SendMsg.Bat می سازم ، بعد رشته دستوری که می خوام اجرا بشه رو توش می نویسم و در نهایت با استفاده از توابع موجود در کلاس Process بچ فایل رو اجرا می کنم...
    برای مثال می تونی یک فایل متنی با این مضمون بسازی :

    net send 192.168.10.13 "salam"
    در پارامتر اول ip یا نام سیستم رو باید بدی و پارامتر دوم هم باید متن پیامی که می خوای رو بنویسی...
    ساختن batch File رو هم از داخل خود برنامه می تونی انجام بدی...

    توی چند خط زیر ، بعد از مقدار دهی به آبجکت از نوع کلاس Process ام و دادن مسیر فایل Batch ، اون رو اجرا می کنم...

                System.Diagnostics.Process myProc = new System.Diagnostics.Process();
    myProc.StartInfo.FileName = Application.StartupPath + "\\test.bat";
    myProc.StartInfo.RedirectStandardOutput = false ;
    myProc.StartInfo.UseShellExecute = true;
    myProc.StartInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;

    MessageBox.Show(myProc.Start().ToString());


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    باید هم فرستنده هم گیرنده سرویس messengerشون، start باشه:
     
    Process.Start("net.exe", "send 192.168.10.13 salam");

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط mohammad272005 مشاهده تاپیک
    باید هم فرستنده هم گیرنده سرویس messengerشون، start باشه:
     
    Process.Start("net.exe", "send 192.168.10.13 salam");

    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید ؟
    چه جوری باید این سرویس رو راه انداری کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن پیغامهای ارسالی از کامپیوترهای شبکه که با net send فرستاده میشوند
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 13:09 عصر
  2. نحوه استفاده از net send در #C ?????
    نوشته شده توسط elham_981 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 00:12 صبح
  3. ارسال پیام در شبکه بدون استفاده از NET SEND
    نوشته شده توسط shahram197070 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 16:23 عصر
  4. استفاده از تجهیزات وایر لس برای خطSend
    نوشته شده توسط aminnet در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1383, 11:25 صبح
  5. یه مشکل دارم .. (send to all )
    نوشته شده توسط coolboy در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •