نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خارج شدن از مد ویرایش در Datagrid veiw

  1. #1

    خارج شدن از مد ویرایش در Datagrid veiw

    سلام
    چطور میشه یک سطر در حال ویرایش در دیتاگرید را از مود ویرایش خارج کرد ( از طریق کد نویسی )
    یعنی از حالت قلم به مثلث تبدیل شه

  2. #2

    DataGriedViewName.CancelEdit()
    or
    this.BindingContext[dgvHoliday.DataSource].CancelCurrentEdit();

  3. #3
    راستش من دیتاگریدم به یک دیتاتیبل وصل هست حال من با این دستور

    objDataAdapter.Update(objDataSet)

    اطلاعات دیتاگرید را ذخیره میکنم اما مشکل این جاست که سطری که آیکن قلم داره و یعنی این سطر در حال ویرایش هست اطلاعتش ذخیره نمیشه


    مثلا
    بافرض اینکه کاربر سطر 6 از دیتا گرید را تعقیر میده و هنوز اون سطر تو مد ویرایش هست

    حلا اگه این دستور
    objDataAdapter.Update(objDataSet)
    اجرا بشه این سطر (سطر 6 )اطلاعاتش ذخیره نمیشه ؟
    چطور میشه این مشکل را حل کرد؟

  4. #4
    شما باید قبل از Update کردن حتما اول EndCurrentEdit را صدا کنید تا رکورد جاری از حالت Edit بیرون بیاد

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    شما باید قبل از Update کردن حتما اول EndCurrentEdit را صدا کنید تا رکورد جاری از حالت Edit بیرون بیاد
    EndCurrentEdit من همچنیین موردی را پیدا نکردم میشه لطف کنی بگی کجاست در ضمن من میخوام که تعقیرا رکورد جاری هم ذخیر ه بشن.

  6. #6

    this.BindingContext[dgvHoliday.DataSource].EndCurrentEdit();


    وقتی EndCurrentedit میکنید ، اطلاعات آخرین رکورد هم ثبت میشه.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک

    this.BindingContext[dgvHoliday.DataSource].EndCurrentEdit();


    وقتی EndCurrentedit میکنید ، اطلاعات آخرین رکورد هم ثبت میشه.
    جواب نداد .......................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راه حل دیگه ای نداری؟

  8. #8
    کدتون را بزارید تا بررسی کنیم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Dtagrid veiw

    سلام


    یک دیتاگرید که خاصیت ویرایش اون false شده
    یک ستون به اون اضافه شده(چک باکس)
    چطور امکان داره فقط و فقط خاصیت ویرایش همین یک ستون رو true کرد ؟


    با تشکر

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار masoud_parsa
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    46

    نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Dtagrid veiw

    براي فعال كردن خاصيت ويرايش از اين كد در جايي مثل form_load برنامه استفاده كن
    dataGridView1.Columns[2].ReadOnly = fasle ;

  11. #11

    نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Dtagrid veiw

    نقل قول نوشته شده توسط babak23 مشاهده تاپیک
    جواب نداد .......................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راه حل دیگه ای نداری؟
    با سلام
    اگه میخوای بعد از خارج شدن از سطرسلولهای گرید ویرایش بشن میتونی کدهات رو تو rowvalidated بنویسی و اگه بعد از خارج سلول میخوای سلول ویرایش بشه باید در cellvalidated بنویسی

  12. #12
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Datagrid veiw

    dataGridView.EndEdit();

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Datagrid veiw

    سلام


    Sal_64 نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Dtagrid veiw
    سلام


    یک دیتاگرید که خاصیت ویرایش اون false شده
    یک ستون به اون اضافه شده(چک باکس)
    چطور امکان داره فقط و فقط خاصیت ویرایش همین یک ستون رو true کرد ؟


    با تشکر
    از این کد جواب نگرفتم

    dataGridView1.Columns[2].ReadOnly = fasle ;
    مد انتخاب رو به سلول تغییر دادم اما باز هم اجازه ویرایش(تیک زدن) نمی ده

    چه باید کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله Sal_64 : سه شنبه 12 آذر 1387 در 21:24 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: خارج شدن از مد ویرایش در Datagrid veiw

    سلام

    به دلیل اینکه با ایجاد پست جدید(پست قبل) این لینک به صفحه اول بخش منتقل نشد
    این پست رو ایجاد کردم
    البته این مورد به مسئولین سایت گزارش شد

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تعریف متغیر در veiw
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 23:56 عصر
  2. چگونگی قرار دادن متغیر در veiw لطفا..
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •